понеделник, 13 май 2019 г.

Важно съобщение от GenSoft за ползвателите на безплатната MoneyWorks

На 29 септември 2018 в Държавен вестник бяха публикувани изменения на Наредба Н-18 от 2006 относно касовите апарати и търговския софтуер, които бяха актуализирани на 29 март 2019.

Пълна и подробна информация относно промените за отчитане на продажби в търговските обекти можете да прочетете на сайта на НАП

Специалните изисквания към софтуерите за управление на продажби СУПТО са дефинирани в Приложение № 29 към чл. 52а на Наредба Н-18, като от тяхното изпълнение зависи одобрението им и получаване на лиценз от НАП.


Във връзка с необходимостта да изпълнени тези изисквания фирма ГенСофт уведомява всички потребителите на безплатната версия на MoneyWorks, че спира нейната поддръжка от 1.06.2019.

Ползвателите на безплатения софтуер имат възможност да експортнат в Ексел своята информация или да станат клиенти на платена версия MoneyWorks SUPTO / N18 като поискат преференциална оферта на marketing@gensoft.bg 


6 коментара:

 1. Здравейте,
  След като спрете от 01.06 поддръжката на безплатната версия това означава ли, че няма да могат да се генерират фактури?

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте,
  След спирането на поддръжката на безплатната версия ще може ли да се ползва изобщо програмата като складова наличност, дори ако не е свързана с интернет?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ние не може да поддържаме вече този продукт и не носим отговорност за неговата употреба

   Изтриване
 3. Здравейте, може ли да ми върнете отговор, кога ще запишете час за синхронизиране на касовите апарати с програмата?

  ОтговорИзтриване
 4. Платената версия продължава ли да поддържа шаблони на документи?

  ОтговорИзтриване