вторник, 18 октомври 2011 г.

Разширете своя бизнес с интернет магазин Summer Cart



Ако все още не сте го направили е крайно време и вашия бизнес да се включи в търговията онлайн !

Можете да ползвате една от най-популярните платформи за е-магазин у нас Summer Cart .
Получавате безгранични възможности за представяне на вашите продукти , голямо разнообразие от разплащателни методи , 10 начина за изчисляване на доставка, Спиди и Еконт в реално време , лесна и автоматична оптимизация и още, и още...
Summer Cart има готова интеграция с една от най-популярните складово-счетоводни програми MoneyWorks   благодарение на доброто сътрудничество между  двете фирми ГенСофт и Мирчев Идеас. Специално създаден модул позволява двупосочна синхронизация на поръчки, клиенти, продукти, производители и други продуктови детайли и характеристики между складовата програма и интернет магазина. 


Нашите приятели и партньори от Мирчев Идеас имат специално предложение:
Клиентите на Генсофт могат да получат безплатно професионален дизайн шаблон от 99 евро 
и безплатен хостинг. Могат да се възползват текущи и нови клиенти, т.е. всички.
 Единственото условие е да имат версия 4.0 на Summer Cart и активна поддръжка.


Summer Cart ви дава възможност да стимулирате  вашите продажби и да въздействате на клентите при избора на стоки. С малко инициативност от ваша страна и използвайки готовите решения на професионалистите в софтуерния бранш  бързо и лесно ще развиете електронна търговия.

Изберете някой от готовите шаблони , които се предлагат като подарък :  Floramix GemenaFine KitchenFitness & YogaSilverview , Power Blue и стартирайте своя онлайн бизнес сега!