вторник, 3 декември 2013 г.

Коледна промоция от GenSoft в подкрепа на децата от Българската Коледа

Днес 2.12.2013 президентът Росен Плевнелиев даде старт на 11-тото издание на благотворителната инициатива Българската Коледа с медийната подкрепа на Българската Национална Телевизия. 

Президентът посети многопрофилната болница "Царица Йоана" специално да обяви темата на тазгодишното издание на благотворителната кампания 
и акцентира върху целите на инициативата за 2013/2014 година:
"За по-малко деца с увредено зрение и с увреден слух" 

Повече информация вижте на официалния сайт на Българската Коледа http://www.bgkoleda.bg/


Традиционно фирма ГенСофт участва в тази благотворителна инициатива и традиционно обявява промоции през декември, за да стимулира своите клиенти към повече покупки, които веднага ще се отразят като процент в дарителската кауза за Българската Коледа.
Както обяви търговския директор Пламен Иринчев тази година 10% от всички продажби на продукти MoneyWorks за периода 3-31 декември 2013 година ще бъдат дарени на инициативата Българската Коледа.


А Коледната промоция на фирма ГенСофт е щедро раздаване на коледни подаръци:


  • при закупуване на 2 WIN версии MoneyWorks получавате трета WIN версия безплатно,



  • при закупуване на WEB версия MoneyWorks получавате една WIN версия безплатно!


"Да се надяваме щедростта и раздаването на коледни подаръци да бъде оценено подобаващо и да се радваме на високи обороти през декември.Печели клиентът, печелим и ние, а ще спечелят и нуждаещите се деца. Обмислям как да благодаря специално на клиентите, участващи в тази промоция с благородна цел. Винаги има нужда от благотворителност, а Коледата ни провокира да бъдем по-добри! " - 
заяви търговския директор Пламен Иринчев.

Да си пожелаем успешен бизнес и успешна благородна кауза!

понеделник, 2 декември 2013 г.

GenSoft ще участва отново в Българската Коледа!


Отново е декември и отново идва Коледа!
Най-хубавия празник в годината, изпълнен с надежди, очаквания и ... благотворителност.
И нека не е баналност по Коледа да отворим душите и сърцата си за нуждаещите се и с жест на благотворителност да дадем вяра в доброто!


Една хубава инициатива под патронажа на Президента на Република България продължава десет години, независимо от политическата конюнктура и се радва на приемственост между новия и стария президент.

"Изразявам искреното си възхищение и на отдадените на детското здраве лекари и медицински специалисти за всеотдайния им труд в името на малките им пациенти - труд, който заслужава дълбоко уважение и преклонение.
Благодаря на всички, които се обединяват около каузата Българската Коледа"
 
каза президентът Росен Плевнелиев при посещението си на 21.11.2013г  в Специализираната болница за лечение и рехабилитация в град Котел и разгледа обновеното детско отделение с подкрепата на Българската Коледа.

Акцентът на миналогодишната кампания на Българската Коледа бе лечението и рехабилитацията на деца с неврологични заболявания, чийто достъп до рехабилитационните центрове бе твърде ограничен поради отдалеченост от големите болници и липсата на съвременнна апаратура в малките, но благодарение на щедростта на дарителите от Българската Коледа нещата сега са значително променени. Приоритетна цел през изминалата година бе изграждането на 10 рехабилитационни центрове в различни региони на страната, за да се увеличи достъпността до високотехнологична апаратура на всички малки пациенти и повиши качеството на предлаганите медицински грижи за тях, както и подпомагането на 479 деца с неврологични заболявания.

Президентът покани на коктейл в Президентството  големите дарители от кампанията Българската Коледа 2012/2013, за да изрази своята благодарност към включилите се в инициативата  фирми и граждани.
За наша радост и фирма ГенСофт получи писмо-покана за участие в срещата на 26.11.2013г.


На срещата присъстваха част от големите дарители в кампанията, бизнесмени и медии, съпричастни към каузата на Българската Коледа. Представителите на БНТ и Нова Телевизия обещаха активно съдействие и медийна подкрепа на инициативата  за следващото издание.

Президентът Росен Плевнелиев отчете резултатите от миналогодишната кампания на Българската Коледа, благодари на всички малки и големи дарители за щедростта и представи новите акценти в следващото - единадесето подред издание на благотворителната кауза в помощ на нуждаещите се деца.
Представена бе и темата на новата кампания 2013/2014 на Българската Коледа - за по-малко деца с увреден слух и увредено зрение, а за постигане на тази цел Българската Коледа ще подпомогне университетските болници за ранна диагностика и модерно лечение чрез подобряване на оборудването им.


Ще бъде подпомогната болница ИСУЛ и всички неоталогии в областните болници със специализирана апаратура за лечение на нарушен слух, а за ранна диагностика и скрининг на деца с нарушено зрение ще бъдат закупени видеоретиноскопи за новородените във всеки областен град. Необходими са дигитални системи за очни изображение RetCam за университетските болници в Ст. Загора и Плевен, и портативни биомикроскопи за работа на мобилните екипи в труднодостъпни райони, а детското очно отделение на Александровска болница се нуждае от съвременна анестезиологична и реанимационна апаратура за оперативно лечение на кривогледство и амблиопия.


Помагайки за закупуването на тази апаратури, дарителите  на Българската Коледа ще дадат възможност много деца с нарушен слух или зрение да получат съвременно лечение и да имат по-добро детство и по-голям потенциал за осъществяване на своите мечти.


След срещата в Президентството търговският директор на ГенСофт - Пламен Иринчев веднага заяви, че 10% от продажбите на софтуерни продукти MoneyWorks през месец декември 2013 ще отидат за инициативата Българската Коледа, а Генчо Чокоев потвърди, че участието в тази кауза е въпрос на чест и корпоративна отговорност.




Повече информация за кампанията ще намерите на официалния сайт http://bgkoleda.bg/.

Дарителска сметка в ОББ

IBAN: BG13UBBS80023300186210
BIC код: UBBSBGSF
БНТ , За "Българската Коледа - 2013"

Фирма ГенСофт ще обяви Коледна промоция специално за Българската Коледа - да стимулира със специални оферти своите клиенти и повиши продажбите през декември, от които ще задели средства за благотворителната инициатива.
Успехът на Българската Коледа се дължи на добрината и проявената съпричастност, затова нека всеки според своите възможности се включи в благородната кауза. 
Ние ще участваме, а вие?

Кибер понеделник 2013 от ГенСофт!


Black  Friday VS extra Cyber Monday !
Фирма ГенСофт обявявава отново промоция КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК !




Понятието Black Friday (Черен петък) е добре познато в Съединените щати, откъдето тръгва тази инициатива за пазаруване. 
На следващият ден след Деня на благодарността всички магазини отварят много рано и затварят много късно, а на клиентите си предлагат изключителни оферти и промоции, които понякога достигат до 30, 50, 70% отстъпка !
И тази година интересът към голямото пазаруване на Black Friday бе голям - акцентът в американските репортажи бяха тълпите блъскащи се хора, тичащи към най-желаните от тях покупки; разпънати палатки с чакащи клиенти пред големите магазини от предната нощ; дори проваления празник на благодарността за сметка на ранно отворилите вериги магазини...

Всички тези неблагополучия могат да се избегнат само с един клик на мишката, защото след Черния петък идва Кибер понеделник!
Едно сравнително ново понятие, олицетворяващо технологичния напредък и стимулиращо онлайн търговията.
Понеделникът след Black Friday дава възможност на всички желаещи да избегнат блъсканицата и тълпите, седейки пред компютъра да поръчат най-желаната от тях стока онлайн.
Разбира се, и е-търговците се надпреварват за повече клиенти с по-големи отстъпки.
Затова може да се каже, че скоро Cyber Monday ще измести Черния петък, тъй като бъдещето е на онлайн търговията.





Миналата година фирма ГенСофт за първи път се присъедини към Cyber Monday, и тъй като инициативата бе успешна и се хареса на клиентите, то ще повторим, и потретим :)




Време е за пазаруване!
Време е за подаръци!
Време е за изключителни отстъпки!
Само днес и само сега!
На 2.12.2013 от 9 до 19 часа имате изключителната възможност да си закупите 
изключителен софтуер на изключителни цени !


Фирма GenSoft ще зарадва своите клиенти с невероятната отстъпка от 30% от цените на всички продукти от серията MoneyWorks!!!

MoneyWorks е мини ERP система с модули СКЛАД, ПРОИЗВОДСТВО, СЧЕТОВОДСТВО,  МАРКЕТ и с повече от 10000 доволни клиента на програмата, а фирма ГенСофт присъства  на българския софтуерен пазар вече 16 години и се радва на отлична репутация.
Това е изключителен жест към потребителите на безплатната версия на складовата програма MoneyWorks - невероятна възможност да закупят платената версия с цялата  пълна функционалност на толкова ниска цена! 


Според ръководството на ГенСофт  винаги има потенциални клиенти, за които стандартните цени на складовата програма MoneyWorks са твърде високи - този специален жест е именно за тях!
Ако те са достатъчно мотивирани и комбинативни, и следят отблизо фирмените новости във фейсбук или  четат фирмения блог, ще могат да се възползват от изключителната отстъпка за софтуерни продукти само в понеделник 2 декември 2013!
Е, ако пропуснат сега, ще трябва да чакат до догодина следващия Кибер понеделник ;)


Ще продаваме на принципа на "взетия етикет" - т.е. всеки може да резервира стоката като пусне заявка на телефон 07001 93 93  или на имейл marketing@gensoft.bg, че би искал да закупи XXX лиценза от нашия софтуер, но трябва да направи плащането до края на деня.

Фирма ГенСофт ви пожелава приятно пазаруване!