четвъртък, 17 април 2014 г.

Великденска промоция от ГенСофт за новия модул СЕРВИЗ в складовата програма MoneyWorksВ навечерието на Великденските празници ръководството на фирма ГенСофт реши да зарадва своите настоящи и бъдещи клиенти със специална промоция, посветена на най-новия модул СЕРВИЗ в складовата програма MoneyWorks.
Новият модул СЕРВИЗ на популярната складова програма е подходящ за всички фирми, извършващи ремонтна дейност - авторемонтни фирми, фирмени сервизи, сервиз за ремонт на битова техника, ремонт на офис-техника, ремонт на електродомакински уреди, фирми за компютърна поддръжка, техническо обслужване на автомобили, ремонт и поправка на аудио-видео техника и други.
Модул СЕРВИЗ е тясно свързан със складовата програма MoneyWorks и офертите и сервизните поръчки от модул СЕРВИЗ се отразяват веднага в наличностите на склада и в продажбите на програмата.


Най-подробно, стъпка по стъпка в продуктовия блог на програмата е описано как работи модул СЕРВИЗ.  А от сайта на ГенСофт всеки може да си изтегли демо версия и да направи няколко сервизни поръчки за проба.
И след като му хареса може да се използва от изключително изгодната Великденска промоция за СЕРВИЗа от типа две на цената на едно - със закупуването на 1 лиценз за новия модул СЕРВИЗ, клиентът ще получи още 1 лиценз безплатно до края на месец април.
Промоцията е специален жест към клиенти на ГенСофт с няколко работни места за подобряване на тяхната сервизна дейност.
Екипът на фирма ГенСофт се радва да е в услуга на своите клиенти и да допринася със своя софтуер за техния успех.

Специални пожелания за Весели Великденски празници в нарочен имейл е изпратило ръководството на фирмата към клиенти, партньори и приятели.
И най-сърдечни пожелания към всички служители за здраве и мечти, вяра и любов, спокойствие и семейно щастие!
Да отпразнуваме светлия празник с радост в сърцата, мир и доброта между човеците.
Благословен Великден!