четвъртък, 9 януари 2014 г.

10-те най-харесвани нови функционалности на складовата програма MoneyWorks за изминалата година!


Кои са най-добрите нови функционалности на складовата програма MoneyWorks?

  1. Ценови листи и специални цени  – задаване на специална цена за количество
    Разширена е възможността за дефиниране на ценови листи и специални цени в зависимост от продаденото количество, т.е. можем да дефинираме например, че една стока струва 10лв., но при закупуване на 5 бройки цената да стане 9.
  2. Системен дневник
    Модулът е разширен като дефакто се записват промените в базата данни – кой кога какви операции и изменения е извършил.
  3. Pasbook карти за отстъпка.
    Добавен е модул за дефиниране на електронни карти за отстъпка, които да се зареждат в мобилни устройства и да се визуализират посредством стандартни мобилни приложения. За устройства на Apple приложението е PassBook, а за устройства работещи под Android – PassWallet.
  4. Мултинационалност при използването на складовата програма. 
    Разработена е функционалност, позволяваща на офиси от различни държави да работят с една база данни, като за всеки потребител се дефинира с кой склад и фирма да работи и какъв % ДДС да се добавя. 
    Съответните складове се обвързват с конкретното юридическо лице от съответната държава.
  5. Логистични етикети по стандарта GS1.
    След съвместна раработка на фирмите ГенСофт и Баркод системи бе добавена функционалност за печат на етикети по стандарт GS1 и съответно четенето им от приложение за мобилни терминали предоставено и поддържано от фирма Баркод системи.
  6. Добавяне на специални цени за клиенти и доставчици от модулите Оферта и Доставка.
    Цените на стоките въведени в модул Оферта или Доставка могат да бъдат добавени като специални цени за съответния клиент или доставчик само с едно натискане на мишката. 
  7. Пренареждане на редове в документите, създаване чрез складовата програма. 
    Редовете във всяка сделка могат да бъдат пренаредени и отпечатани според изискванията на клиента.
  8. Опция за показване на стоката в Навигатора на програмата.
    Позволява като отворите навигатора на стоките да ви позиционира върху избраната стока.
  9. Дефиниране на банки за плащане с кредитни и дебитни карти. 
    В модул Каси и банки може да се дефинира банка за плащане с кредитни и дебитни карти, което се отразява в печата на фискалните бонове.
  10. UPT в стокооборота
    Показва колко на брой стоки са включени в една транзакция ( изключително полезно средство да установите кой служител прави най-често най-много продажби с една транзакция и да го възнаградите за високата успеваемост)

Освен това складовата програма MoneyWorks се сдоби с чисто нов и дългоочакван модул - СЕРВИЗ, с нова чуждоезикова версия на турски езиксъздадоха се и много специфични поръчкови доработки по желание на клиенти и още други допълнителни функционалности за които можете да се информирате от нашите търговски консултанти на телефон 07001 93 93
Винаги е по-добре да питате, преди да купувате ;)
Годишната такса актуализации дава възможност на клиентите на складовата програма MoneyWorks да имат достъп целогодишно до всички новости  и да се ъпдейтват срещу минимална сума.
За цените на всички продукти и услуги можете да се информирате от официалния сайт на ГенСофт  www.gensoft.bg

A най-добре да ни станете фейсбук приятели, за да може да ни следите изкъсо :))

вторник, 7 януари 2014 г.

За Българската Коледа с любов!

Кампанията Българската Коледа 2013 отново стана кауза за екипа на фирма ГенСофт. 
Фирма ГенСофт обяви специална Коледна промоция заради инициативата  и се ангажира 10% от продажбите по нея да се заделят специално за децата на Българската Коледа. 
А отделно част от екипа на ГенСофт се ангажира с пропагандирането на каузата в социалните мрежи и други медии, като основната цел бе да се приобщят колкото се може повече хора към тази благородна инициатива.

За съжаление в трудните времена е трудно и да се отделят средства за различни каузи, но трябва да сме оптимисти и да работим с любов за децата. Не бива кампанията да се политизира и не бива да се отрича благотрорителността като грижа на държавата. Знаем недостатъците на здравната и социалната система и няма да можем за съжаление да ги отстраним с вълшебна пръчица за 1 ден, а тези деца- нашите деца, имат нужда днес и сега! Нека бъдем реалисти и направим един малък жест за нуждаещите се деца, а много малки жестове ще го направят голям. Нека да помогнем на децата със зрителни и слухови проблеми - понякога много малко е нужно, за да се диагностицира проблем и да се отстрани навреме - нека им дадем този шанс! - каза Валя Маринова, маркетинг и PR в ГенСофт.


Вчера 6.01.2013 търговският директор на ГенСофт, Пламен Иринчев отчете края на кампанията Коледна промоция за Българската Коледа и преведе по сметката на инициативата 3328 лева.



Искаме да благодарим на всички наши клиенти, които се включиха в инициативата Българската Коледа и с чиято помощ събрахме тази сума :

BLUEFIN SRO 
АВЕНТУРА ТЕХНОЛОДЖИС ЕООД
АРДЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ  ЕООД
БАКТРЕЙД ЯВОР ООД
БАРКОД СИСТЕМИ БЪЛГАРИЯ ООД
БИЛМЕД ЕООД
БУЛПОЛ ЦЕНТЪР ООД
ВАЛЕНТИС БЪЛГАРИЯ ООД
ВЕЛИКОВ И КО ООД
ВЕЛОМАНИЯ ЕООД
ВИСЛА ЕООД
ГЛОБАЛ ТЕСТ ООД
Д.И. Дентал ООД
ЕВРОПРИНТ СЕРВИЗ  ЕООД
ЕТ АГРОМАШ - СТЕФКА ИВАНОВА
ЕТ БИНОВРИ- СЪБИН КЬОРОВ
ЕТ Здравец 91
ЗООЛЕНД ВАРНА ДЗЗД
ИЗДАТЕЛСТВО ПОСОКИ ООД
ИНТЕРНЕТ КАФЕ - БГ ЕООД
КАЛИСТАЕЛ ООД
КОСМОС 2011 ЕООД
ЛЕОПАРД-КОМ ЕООД
МАГНЕЗИЯ ЕООД
МАРТИНА МАКС
МБ КОНСУЛТ 2000 ЕООД
МИРА-М4 ЕООД
МИСТРАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
МОНТАНА АД ЕООД
НИДАРА ООД
ОКТОПОД ИНВЕСТ ХОЛДИНГ ЕАД
ОФИС - ПРИНТ СЕРВИЗ ЕООД
ОФИС КОМПЛЕКТ ООД
ПАРАЛЕЛ КОМЕРС ООД
ПЛАИН И ВЕ ЕООД
ПРИВИЛИДЖ ЕАД
РУМЕНЕКС ИН ООД
СОНО ЕООД
СТАНКОФФ ООД
СТРАТУС ЛАЙТ ООД
ТЕХНО СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ ООД
ТЕХНОТРЕЙД ООД
ТОП КОПИ ООД
ТРАКС АУДИО ЕООД
ТРЕЙДСТРОЙ 07 ЕООД
ФАЙБЪР МОТО  ЕООД
ФАРКО


И вие можете да направите дарение за Българската Коледа! 
Вижте как на http://www.bgkoleda.bg/napravi-darenie

неделя, 5 януари 2014 г.

Гордеем се с постиженията на колегата Николай Петров и неговите шампионски умения по редене на Рубик куб !

Уникална изложба на пъзели и главоблъсканици в Етнографския музей


Времето около коледните празници се оказаха много подходящо за една много интересна и необичайна изложба "Куб на Рубик и други главоблъсканици".
Изложбата от кубчета на Рубик и други производни механични пъзели от колекцията на семейство Дулеви е разположена в една от залите на Националния етнографски музей на пл. Княз Александър I 1 и ще бъде на разположение на посетителите от 18 декември 2013 до 21 януари 2014г.

Подредени са повече от 40 механични главоблъсканици и разновидности на Рубик куба.
Освен това ще видите и десетки други обемни пъзели от всякакъв вид.
Голяма част от експонатите са любимите на поколения кубчета на Рубик.


Собственикът на изложбата Тихомир Дулев смята, че тези интересни главоблъсканици много добре развиват пространственото и логическото мислене. Дори могат да бъдат успешна конкуренция на таблетите и да създават разнообразни умения у децата.
От 5-6 години Тихомир Дулев се е запалил по новите разновидности на кубчето на Рубик - новите модели 3х3, 6х6, пирамидки и прочие и е започнал да събира различни екземпляри.
Така се е получила тази колекция, която съдържа вече над 40 вида модификации на кубчето на Рубик.

По време на откриването на изложбата бе направена демонстрация по бързо редене на кубчета от републиканските ни шампиони на Куб на Рубик - Николай Петров и Пираминкс - Борислав Марчовски.


Николай Петров е българинът, който държи националния рекорд по бързо подреждане на кубчето на Рубик. Неговото най-добро постижение засега е 11 секунди и 71 стотни и бе постигнато на авторитетното международно състезание Serbian Open 2012  в Белград, Сърбия.
Николай е получил първото си кубче на Рубик като подарък когато е бил 5 годишен и след дълго прекъсване се завръща към любимото си хоби преди 5-6 години. 
Много е доволен, че работата му позволява почти цял ден да се занимава с любимото си хоби.
Тъй като в повечето време говори по телефона, използва свободата на ръцете за тренира своите ловкост и умения.
Учи много формули за бързо редене на кубчето на Рубик и става все по-добър и по-бърз в своите движения при подреждането на куба. А най-много го радва, че кубчето на Рубик може да забавлява ума и кара човек да прогресира в своите възможности.


Днес Николай Петров и Борислав Марчовски бяха интервюирани от репортерката  Линда Джонголова от Нова Телевизия и имаха възможност в национален ефир да покажат своите умения и способности.



Борислав Марчовски направи демонстрация в подреждането пирамидката - неговата коронната дисциплина с национален рекорд 3 секунди и 97 стотни поставен тази година в Турция.

Според Николай Петров и Борислав Марчовски всеки може да се научи да реди кубче стига да има желание:  може да потърси в интернет алгоритми и формули за бързо редене или може да се свърже с BCA - Bulgarian Cubing Association и чрез техния форум да намери много приятели и съмишленици за любимото си хоби. 
На интернет адрес http://rubik-forumbg.forumotion.com можете да се информирате как да започнете с кубчето на Рубик когато сте съвсем начинаещ или да проверите за предстоящи състезания и сбирки с другите фенове на Рубик.


Какво е ловкост на пръстите и бързина на ума - гледайте във видеото!
Вижте колегата Николай Петров колко е добър!

Ако имате свободно време не пропускайте изложбата на Рубик и други главоблъсканици, за да има какво да разказвате на вашите деца !