понеделник, 2 юни 2014 г.

В Облакът и извън него - софтуер за вас !

Презентация на най-новия и най-добрия софтуер на  GenSoft и Industry Web :)

Всички интересуващи се от най-новото в областта на ERP и CRM софтуера, онлайн търговията и интернет магазините, както и от софтуер за сервизи ще имат удоволствието да се запознаят с българските софтуерни продукти GenSoft Bizzio, InCloud и GenSoft Service.

На специално събитие на 4 юни 2014 година за пръв път ще се покаже и новия онлайн магазин InCloud , съвместна разработка на фирмите GenSoft и Industry Web.

Фирма Индустри Уеб предлага на своите клиенти предварителни типови шаблони с основни елементи снимки и основни страници - информация за фирмата, контакти, кошница за пазаруване; страници за търсене, за категория, за продукт, за поръчки и потребителски профил.




Интернет магазина InCloud е интегриран с бизнес софтуера MoneyWorks на GenSoft и дава двупосочна връзка между продуктите в онлайн магазина и базата данни в програмата MoneyWorks.



Клиентите на Генсофт, ползващи програмата MoneyWorks ще имат възможност да си закупят онлайн магазина InCloud и да си получат софтуер, синхронизиран със складовата програма. 
Достатъчно е да се създаде продуктов каталог за интернет магазина с категории и продукти, аналогични с групите и стоките на номенклатурата на склада, работещ със складовата програма MoneyWorks.
Платформата за синхронизация, съвместна разработка на фирмите GenSoft и Industry Web дава мощно средство на клиенти от всякакъв бранш  да започнат своя онлайн бизнес веднага и да бъдат успешни в интернет търговията.

A за клиенти, със специфични желания и голям бизнес ще бъде интересно да чуят новостите и разработките в CRM системата на ERP Bizzio, чието основно преимущество е възможността да се настройва за всеки клиент и всеки бизнес поотделно.
Не случайно програмата GenSoft Bizzio бе наградена на Международния технически панаир в Пловдив за най-иновативна ERP система - системата за управление на бизнеса GenSoft Bizzio е динамично развиваща се платформа, с най-добрите международни практики по управление и моделиране на бизнес процесите.  









Фирма ГенСофт има удоволствието да покани своите клиенти и партньори на презентация на 4 юни 2014, от 10.00 до 13.00 в Семинарната зала на III етаж на ул. Златоструй 18А, София.

"В Облакът и извън него - софтуер за вас !"

10.00 - 10.30 GenSoft Service с Николай
10.30 -11.30 Bizzio ERP & CRM с Генчо
11.30 - 12.00 кафе-пауза за приятели ;)
12.00 - 13.00 магазин InCloud с Коста

Входът е  свободен, но местата са ограничени и е необходима предварителна регистрация.
Заповядайте!