сряда, 28 септември 2016 г.

Златен медал за GenSoft на Пловдивския панаир!


Изключителен успех за MoneyWorks Mobile - мобилното приложение на фирма GenSoft бе отличено със златен медал на 72-я Международен технически панаир в Пловдив !


От 26 септември до 1 октомври 2016 година в Пловдив се проведе традиционния есенен технически панаир.

Фирма ГенСофт за пореден път участва на най-голямото българско изложение и постигна заслужено "Златен медал и диплом" за най-новия модул към ERP системата MoneyWorks - MoneyWorks Mobile.

Мобилното приложение MoneyWorks Mobile е авторска разработка на Никола Иринчев в сътрудничество на Михаил Иринчев (DataBase) , Владимира Иринчева ( Design) и всички колеги от Софтуерния отдел на ГенСофт.


Никола Иринчев има солиден опит като developer на софтуерни приложения в различни компании, както и няколко изключително успешни проекта на мобилни апликации като MotoTest, Craze (Clusteraze), Lucid и др., многожество участния в StartUp Weekend-и.

За него беше малко предизвикателство създаването на мобилна апликация за бизнес софтуер, още повече необходимата обвързаност с основаната База Данни на ERP системата MoneyWorks.

Не беше лесно да се имплементират най-полезните елементи на мобилните устройства с традиционно скучния търговски софтуер, но преодоляването на всяка трудност е стъпка към успеха.
Има няколко много добри идеи като например  използването на камерата на телефона вместо баркод скенер за маркиране на стоки, намиране на адреса на фирмата през google maps и други подобни.





MoneyWorks Mobile е естественно допълнение на MoneyWorks for Win (десктоп версията на продукта, която работи под Windows) и MoneyWorks for Web (интернет версията, която работи с всички браузери). 
MoneyWorks Mobile е подходящо за работа със смартфони и таблети, използвайки  операционните системи Android и iOS и е проектирано с responsive дизайн, т.е използва максимално и се настройва според размера на екрана на устройството. Дизайнът на приложението е съобразен с последните тенденции във WEB програмирането и работата с приложението е много приятна. Поддържа български и английски език с възможност за добавяне на още езици. Програмирано е на  много високо ниво с използване на най-модерните технологии C#, ASP.Net, MS SQL, Firebird.


MoneyWorks Mobile е подходящо за търговски пътници и разносна търговия, както и за мениджърския състав на всяка фирма. С разработването на това приложение се осигурява достъп до основната База Данни през мобилни устройства и се предоставя още възможности пред клиента за разширяване на своя бизнес. Така фирма ГенСофт отговаря на високите очаквания на своите многобройни клиенти за непрекъснато развитие и надграждане на ERP MoneyWorks.

"Много сме щастливи сме от постигнатия успех!Много се радваме за нашето семейство, нашите деца, нашите колеги!       И разбира се, успехът е отговорност към нашите клиенти да бъдем още по-добри и още по-полезни!"- заяви Валя Маринова, Маркетинг и PR на ГенСофт ЕООД.





Няма коментари:

Публикуване на коментар