понеделник, 24 юни 2013 г.

GenSoft закупува 4 нови служебни автомобила Toyota

Вдъхновени от международното изложение  Автомобилен София 2013 с  атрактивни промоции и разнообразни автомобили за всеки вкус,  ръководството на фирма ГенСофт взе решение за закупуване на нови служебни автомобили.
След разисквания, консултации и проучвания на различни модели и финансови условия за закупуване на служебни автомобили,  изборът на фирма ГенСофт  бе партньорство с фирма TM Auto с най-ясни и най-изгодни условия за моделите на Toyota.

А от различните модели на Toyota след кратко колебание изборът бе Toyota AYGO  - градският шик автомобил :)
В понеделник след автомобилното изложение Генчо Чокоев и Пламен Иринчев посетиха Шоурум-а на фирма TM Auto - официален дилър на Тойота за София за последни уточнения и огледи.

Все пак моделът Toyota AYGO спечели изборът с модерния си дизайн и компактните си размери - изключително подходящи за градска среда. Маневрен и безопасен автомобил, с ниски експлоатационни разходи - това са преимуществата на AYGO, които се оказаха подходящи за търговските представители на фирма ГенСофт.




Последните подробности по поръчката на новите служебни автомобили на фирма ГенСофт бяха уточнени с изключително любезния и компетентен търговец Яким Теодосиев и настъпи момента на подписването на договора


И стискането на ръцете ...



"С нетърпение ще очакваме доставката на нашите нови служебни коли" - заяви Генчо Чокоев, президент на ГенСофт.
"Това е нова стъпка в развитието на нашата фирма, ще зарадваме нашите служители с нови автомобили и те с удоволствие ще обхождат нашите клиенти "