понеделник, 3 юни 2013 г.

ГенСофт открива регионален офис и в Бургас !

Софтуерната фирма ГенСофт разширява своята дейност в страната - от 1 юни 2013 година открива регионален офис в град Бургас.
Фирмената политика на ГенСофт винаги е била в услуга на клиента, а нарастването на клиентите на складовата програма MoneyWorks - една от най-добрите складови програми в България, наложи откриването на втори офис на нашето Черноморие.
Град Бургас е един от най-проспериращите градове в последното време - с много кадърен кмет  и с най-голямо усвояване на средства по европроекти е станал едно бижу на морето - да ти е драго да правиш бизнес в такъв уреден град :)


А новият регионален мениджър на ГенСофт се казва Станимир Георгиев и е родом от  Бургас.
Млад, амбициозен и току-що завършил висшето си образование в Техническия университет София, инженер Станимир Георгиев ще поеме обслужването на многобройните клиенти на складовата програма MoneyWorks  в Бургас и ще организира работата на регионалния офис на фирма ГенСофт.


Негова страст е техниката, фотографията му е хоби и се занимава със спорт в свободното време.
Станимир Георгиев беше на стаж в софийския офис на фирма ГенСофт - бързо се сработи с колегите и се хареса на клиентите. Неговото желание за много, много работа и нови предизвикателства ще го отведе в Бургас и ще му даде шанс за ново професионално развитие.


Господин Иринчев, като търговски директор на ГенСофт да кажете кое наложи откриването на нов  регионален офис и защо точно в Бургас? 
Бургас е много бързо развиващ се град, определено бургазлии са случили на кмет. Няколко пъти съм посещавал града и всеки път съм бил приятно изненадан, че има нови и нови положителни промени. А бизнесът е в пряка връзка от регионалната политика и общата среда за развитие, затова и фирмите в Бургас дръпнаха толкова напред. А нашата работа като фирма, предлагаща търговски и бизнес софтуер зависи именнно от икономическото развитие на региона и от просперитета на частния сектор. Явно фирмите в бургаския регион добре се развиват след като на колегите от Варна им се налага почти всяка седмица да пътуват до Бургас.  
Ние от ГенСофт винаги сме били отворена фирма за желанията на нашите клиенти - стараем се да отговорим на техните препоръки и очаквания и се радваме на много добри взаимни отношения. Даже си имаме клуб за партньорство "ГенСофт приятели"  В случая с Бургас имаме късмет, че Станимир Георгиев се оказа подходящия  човек за нашия нов офис там  и от все сърце му желаем "Успех!". 
А клиентите от Бургас и региона ще почерпим през първия месец на Бургаския офис на ГенСофт с 15% отстъпка от цената на нашите софтуерни продукти MoneyWorks - склад, счетоводство, производство, маркет.

ГенСофт, офис Бургас - контакти : 
e-mail: burgas@gensoft.bg
skype: GenSoft Burgas

gsm: 0882 973398
инж. Станимир Георгиев