събота, 5 октомври 2013 г.

Младеж от Пловдив реши без грешка електронните листовки MotoTest и спечели таблет Nexus 7 на Пловдивския панаир !

ГенСофт обяви предизвикателството: реши 1 листовка без грешка и този таблет е твой ! - на своя щанд на Международния технически панаир, Пловдив 2013.
Предизвикателството предизвика интерес най-вече сред младежите - посетители на панаира.
И макар да изглеждаше лесно, и много хора да се пробваха да решат листовка от мобилното приложение MotoTest Листовките на КАТ - пет дни никой не успя да постигне желания резултат. 
Най-добрият резултат до вчера постигнаха един младеж и една девойка - с 3 допуснати грешки на MotoTest, и неочакваното най-после се случи - имаме печеливш!



Щастливецът се казва Димитър Бочуков, на 18 години от град Пловдив!
На 27 август 2013 е бил на изпит по теория и явно се е подготвил отлично в учебен център "Джаров ЕООД" щом успя да реши електронните листовки без грешка!
Президентът на ГенСофт - Генчо Чокоев, бе много радостен да връчи наградата на печелившия младеж.
Много се радваме, че наградата - страхотеният таблет Nexus 7 бе спечелен от този млад човек. Когато писахме мобилното приложение MotoTest си мислехме колко ще е полезно на съвременните деца и младежи, които обичат мобилните устройства. Мобилното приложение MotoTest е предназначено за лесно обучение на бъдещите кандидат-шофьори и се радваме, че с него нашата фирма дава своя принос за повишаване безопасността на движение по пътищата.
 Да му е честит новия таблет на умния младеж и нека шофира безопасно и безаварийно! 

Мобилното приложение MotoTest е на ваше разположение за самоподготовка в Google Play, App Store, Windows Market - заповядайте да го пробвате и вие!








MotoTest със златен медал на Пловдивския панаир!

Мобилното приложение МотоТест бе отличено със златен медал и диплом на 69-ия Международен технически панаир, Пловдив 2013.
Церемонията по връчване на златните медали се състоя на 2 октомври 2013 във Виенския павилион на МПП.


Присъстваха всички кандидат-призьори в различни области на информационните технологии, телекомуникациите, машиностроене, транспорт,оборудване и други,  от 41 държави на Международния технически панаир 2013.
От около 70 новости, които се демонстрираха на тазгодишния Пловдивски технически панаир бяха отличени със златен медал 37, сред които и мобилното приложение MotoTest на фирма GenSoft.



Благодаря на панаира, който преди много, много години ни легитимира като фирма.
Бих искал да благодаря и на издателство Зелена вълна и печатница Демакс, с които си сътрудичихме в разработката на МотоТест.
Познавайте правилата за движение и шофирайте безопасно!
Бъдещето е в мобилните устройства!
 
заяви Генчо Чокоев, президент на ГенСофт  при получаването на златния медал и диплом за продукта MotoTest.
 Мобилното приложение MotoTest представлява електронен вариант на листовки за подготовка на кандидат-шофьори. 
Разработено е за 3те най-популярни платформи на мобилни устройства в България - Android, iOS и WindowsPhone и може да се намери в съответните маркети.
MotoTest дава възможност на младите хора лесно, достъпно и качествено да се подготвят за шофьорския изпит пред ИААА.
Апликацията за  модерните технологични устройства  предоставя бърз начин на обучение  и средство за подготовка на знаещи и отговорни млади шофьори.



Златният медал и диплом, с който бе отличени мобилното приложение MotoTest е признание за труда на екип млади програмисти от фирма ГенСофт и ние много се гордеем с това!.
Да ни е честито!
  
- заяви Пламен Иринчев, търговски директор на ГенСофт.