сряда, 18 септември 2013 г.

Industry Web е вашето решение за online представяне!






Кой съм аз?

Казвам се Коста Христов и се занимавам професионално, вече почти 13г. (от началото на векът) с разработка на уеб сайтове и приложение и Индъстри Уеб е логичното продължение на развитието ми, както и една мечта, която започвам да осъществявам.

Интернет е най-бързо развиващата се медия в светът. Всички новости буквално изплуват в момента на измислянето им. Технологичният напредък е толкова бърз, че е невероятно трудно да следиш излизащите технологии. За да си “в час” трябва непрестанно да се занимаваш с разработка и развитие на продукти свързани с цялата тази галимация случваща се в мрежата.

Затова се захващам и с Индъстри Уеб. Да бъда в потока на случващото се и да допринасям за неговото движение и развитие.


Имам ли мисия?

Да осигуря на всички наши потребители най-добрите клиентско-ориентирани услуги.

Да предоставя качествени услуги в съответствие с всички правила и регулации, следвайки най-добрите местни и международни практики и създавайки по-добри такива.

Какво е Индъстри Уеб?

Индъстри Уеб е фирма, която предлага иновативни решения на бизнеса за неговото онлайн представяне.

Изграждаме интерактивни уеб сайтове, онлайн приложения, електронни магазини, мобилни приложения, каталожни сайтове и изобщо всичко, което е необходимо на клиентите за Интернет представянето им. Ние взимаме текущия опит на нашите клиенти и го материализираме по най-добрия начин в уеб пространството.

Работим както с клиентски, така и с облачни архитектури. Обхващаме цялостно пазара на устройства - от сървъри, през десктоп компютри до всякакъв тип мобилни устройства и операционни системи.

Създаваме всичко свързано с Интернет представянето - от идеята през дизайна до SEO (Search Engine Optimisation) на всички наши онлайн приложения.



Нещо друго?

Индъстри Уеб е креативна фирма за онлайн съдържание. Създаваме приложения, които са достъпни, интуитивни, бързи и най-вече лесни за употреба от потребителите.

Друга голяма част от нашето производство е “SEO friendly“ програмирането.
Ние залагаме още в самото начало базово оптимизиране за търсещите машини, като Google, Yandex, Bing, Yahoo, Dir.bg и много други. И правим пълна SEO оптимизация не само за новите продукти, които разработваме, но и за вече съществуващи при клиента онлайн решения.

Индъстри Уеб е специализирана и в оптимизирането на онлайн съдържание за постигане на по-голямо бързодействие. Намаляване на трафика и редуциране на използваните файлови пространства и бази с данни.

Индъстри Уеб предоставя и пълно изграждане на уеб приложения за всички мобилно платформи – Apple iOS, Google Android, Windows Phone и т.н.

Технологиите, на които стъпват продуктите ни са HTML5, CSS3, AJAX, SASS, LESS,  ASP.NET MVC and Razor, Responsive Design and Mobile Frameworks, IIS, Node и други, като непрестанно добавяме всичко най-добро от ново случващо се на Интернет сцената.


Бъдете наши клиенти и ще получите най-доброто!