четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Абонаментно обслужване от ГенСофт - годишни такси за онлайн поддръжка и обновяване на складовия софтуер MoneyWorks от ГенСофт!

Софтуерната фирма ГенСофт предлага най-добрите услуги за онлайн и офлайн обслужване на своите клиенти: 

>>> Годишната  такса „онлайн обслужване“ пести време и пари!             


Чрез такса „онлайн обслужване“ клиентите получават професионално и надеждно обслужване, гарантиращо нормална работа на техния софтуер и си осигуряват спокойствие и сигурност в експлоатацията на складовата програма MoneyWorks.
С услугата „онлайн обслужване“ максимално бързо се отстраняват възникналите софтуерни проблеми по програмата MoneyWorks и се възстановява работоспособността на компютърната система.

Информационните системи са задължителен елемент за всеки проспериращ бизнес.
Тъй като ИТ ресурсите са необходимо условие за успеха на фирмите, е жизненоважно производствения и търговски софтуер да фунционира нормално с минимум прекъсвания.
Абонаментната „онлайн поддръжка“ гарантира на клиента професионална техническа помощ с минимален разход.
Чрез заплащането на годишна такса „онлайн обслужване“ получавате грижа  зa работоспособността на вашата програма и отстраняването на проблеми, които пречат на нормална фирмена дейност.
Превантивният характер на поддръжката гарантира минимален риск от проблеми в работата на закупения от вас софтуер.


Услугата „онлайн обслужване“ включва администриране на цялата информационна структура  на програмата MoneyWorks – помощ при пускане на дадена справка или извършване на дадена операция, проверка на салдото на клиента,  проверка кой какви сделки е променял в програмата чрез анализиране на системния дневник, помощ при некоректна работа с програмата, помощ при проблеми с периферните устройства – принтери, касови апарати, баркод скенери и т.н., проверка на настройките на касов апарат за работа със складова програма или печатане на касови бележки чрез програмата MoneyWorks и други.
Цената на абонаментната услуга зависи от броя работни места и е в промоция:
до 5 работни места – 50 лева,
от 6 до 10 работни места – 80 лева,
и над 10 работни места или Интернет версия – 100 лева (без ДДС)

Клиентите могат да заплатят годишна такса „онлайн обслужване“, която важи за 12 месеца.
Фирма ГенСофт гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи.

>>> Годишна такса „Актуализации“ за складовата програма MoneyWorks – дава конкурентно предимство да сте винаги с най-новия софтуер на ГенСофт!


Годишният абонамент за актуализации ви дава безплатен достъп до новите версии на програмата MoneyWorks.
Абонаментът за актуализации е необходимо условия за поръчване на клиентска доработка за допълнителна фунционалност на складовия софтуер MoneyWorks
Същевременно абонаментът за актуализации ви дава възможност да се възползвате от постоянното и динамично развитие на програмата MoneyWorks и нейните модули – поне веднъж в месеца се генерира нова версия на програмата с най-новите фунционалности, разработени от екипа професионалисти програмисти на ГенСофт.

Абонаментът за актуализации на MoneyWorks предлага следните много важни преимущества:

  • предсказуемост и стабилност – надграждат предшестващи версии и елиминират евентуални предишни проблеми и така се увеличава стабилността на вашата софтуерна система.
  • най-нови технологии и функционалности – използваемостта на системата се увеличава непрекъснато чрез добавяне на все нови и нови фунционалности и непрекъснато разширяване на обхвата и автоматизацията на бизнес процесите.
  • ъпгрейдване на системата спрямо променените ОС и технологии и  продукти с най-нови  хардуерни машини.
  • планират се разходите и се облекчава бюджетирането.
  • ползват се отстъпки за лоялни клиенти при поръчкови доработки, при онлайн подръжка и посещение на място.
  • всеки нов клиент получава 3месеца безплатни актуализации като подарък и реално средство да се убеди в ползатата от  годишния абонамент за актуализации.
  • ползват се отстъпки за брой работни места, вижте ценовата листа .

Такса актуализации включва всички подобрения на програмата за период от 12 месеца от датата на активирането и е както следва:
MoneyWorks счетоводство – за 1 лиценз на 1 работно място за 1 година актуализации – 50лв
MoneyWorks за WIN – за 1 лиценз на 1 работно място за 1 година актуализации – 50лв,
MoneyWorks за WEB – за цялата фирма за 1 година актуализации -250 лв (без ДДС).


Бъдете актуални и актуализирайте своя софтуер  чрез програмата за лоялни клиенти като подновите своя абонамент навреме и получите 10% отстъпка бонус!


>>> Месечен абонамент за обслужване от ГенСофт за вашето спокойствие!

Месечен абонамент подръжка на софтуера – изключително подходящ за нови клиенти на програмата MoneyWorks.
Месечният абонамент дава  възможност внедряването и заработването с новия програмен продукт да протече по-гладко, по-безпроблемно и по-икономично.
По-изгодно като цена е новият клиент да си закупи месечни абонаменти и да използва безплатни посещения на нашите технически сътрудници за консултации, за може да огранизира по-добре своята фирмена дейност като използва пълноценно софтуера на ГенСофт.
Месечният абонамент предполага максимално бърза реакция за отстраняване на възникнал софтуерен проблем и бързо възстановяване работоспособността на компютърните системи в офиса.
А наличието на месечни абонаменти дава възможност да се закупят актуализации с 50% отстъпка.
Месечният абонамент включва 5 часа посещение на място, безплатна онлайн поддръжка и специална цена на доработките.
Цената зависи от броя работни места и сложността на внедряване и за всеки клиент се изготвя индивидуално предложение. Ако това е поддръжката, която ви интересува направете запитване на marketing@gensoft.bg , за да получите най-изгодната оферта.

Нашите абонати винаги печелят!