четвъртък, 14 юни 2018 г.

MoneyWorks for Russian - софтуер за всеки бизнес и по всеки джоб!


Фирма ГенСофт промотира новата чуждоезикова версия на софтуера MoneyWorks  на руски език - през периода на Световното първенство по футбол в Русия от 14 юни до 14 юли 2018 ще можете да я закупите на половин цена само за 449лв!

Софтуерът MoneyWorks е търговски софтуер за управление на бизнес - базовата версия поддържа Складове и Стоки, Прехвърляне между складове, Доставки,Поръчки и Продажби, Фирми и лица, Каси и банки, Оферти, Резервации и Фактуриране, както и справките Стокооборот и Фактурооборот.

Допълнителните модули Маркет, Сервиз, Производство, Счетоводство, Бюджет и планиране, Интернет версия и Интернет каталог надграждат системата до ERP система, подходяща за търговски и производствени фирми, вериги магазини, автосервизи, книжарници,оптики, зоомагазини, строителни складове, електрооборудване, градинска и селскостопанска техника и др.

Фирма ГенСофт е на българския софтуерен пазар вече 20 години и е спечелила доверието на повече от 10000 потребители на своя софтуер с добър продукт и добро обслужване на своите клиенти.

Софтуерният продукт MoneyWorks се развива с желанията и изискванията на своите клиенти и в отговор на техните очаквания се появи новата версия на програмата на руски език, която вече се ползва при две фирми.

Ако желаете да тествате програмата направете пълна инсталация на MoneyWorks от чуждоезиковата версия на сайта http://gensoft.bg/?page_id=23&lang=en като след това изберете съответния език 


 MoneyWorks уже говорит на русском языке!