петък, 1 декември 2017 г.

Отново заедно за Българската Коледа 2017!

Отново на 1 декември стартира коледната промоция на фирма ГенСофт в подкрепа на децата от Българската Коледа.


Фирма ГенСофт подкрепя благотворителната инициатива Българската Коледа за пореден път, като обещава да дари 10% от продажбите на софтуерни продукти през месец Декември за каузата в подкрепа на нуждаещи се деца.

С цел стимулиране на повече покупки от своите клиенти е обявена 10% коледна промоция за софтуерните продукти MoneyWorks Склад, MoneyWorks Производство, MoneyWorks Сервиз (повече информация вижте на официалния сайт  www.gensoft.bg  или заявете своята персонална оферта за лоялни клиенти на marketing@gensoft.bg )

"Миналата година дарихме 3000 лева на децата от Българската Коледа, нека тази година да са повече!" - заяви Пламен Иринчев, управител на фирма ГенСофт ЕООД.
"Ние от години подкрепяме каузата, защото смятаме, че с общи усилия можем да направим повече.

"Понякога сме мислили за индивидуални дарения и се опитахме да  направим проучване за един кувиоз за  врачанска болница - в крайна сметка се отказахме, защото се оказа много скъпо и специфично начинание, и решихме да се доверим на професионалистите.
Разчитаме на Обществения съвет на Българската Коледа, който е под патронажа на Президента, да разпределя събраните средства на нуждаещите се и да координира какви апаратури и медикаменти трябва да се закупуват най-целесъобразно.
Всяка година към Обществения съвет постъпват много молби за помощ от болни деца, на които здравната система не може да помогне или помощта е недостатъчна. Тогава подобни благотворителни инициативи стават последна възможност за необходимото лечение на децата и дават финансова подкрепа на техните родители, решени да опитат всичко възможно за здравето им."-
допълни Валя Маринова, Маркетинг мениджър  в ГенСофт.
"С други думи мотото "Заедно можем повече" не са празни приказки, а е работещ модел за събиране на повече средства за повече нуждаещи се деца и детски лечебни заведения.
И макар, че е хубаво да правим добрини целогодишно, когато наближава светлия християнски празник Рождество Христово ставаме по-отзивчиви и състрадателни към хората в нужда." 




„В подкрепа на спасения детски живот“ е темата на петнадесетото издание на инициативата „Българската Коледа”. 
„Новите методи на лечение позволяват ранна диагностика на тежки заболявания и ефективно лечение, което води до спасяване на живот, но спасеният детски живот много често изисква продължителни грижи”, заяви президентът Румен Радев днес при стартирането на кампанията в УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив, и допълни, че поддържането на здравето на тези деца налага продължителни усилия и е голямо предизвикателство и за лекарите, и за семействата на болните деца. 


На официалния сайт на Българската Коледа www.bgkoleda.bg можете да видите Отчет за изминалата кампания 2016/2017  и цели на Българската Коледа 2017/2018, както и различните начини да помогнете с дарения, лично участие или просто да съдействате за разпространението на каузата сред повече хора с картички и послания. 

"Присъединявайки се към каузата "Българската Коледа" вие помагате на децата, изпаднали в беда, да сбъднат своята най-голяма мечта - да оздравеят!" (Р.Радев)



,