вторник, 28 юли 2015 г.

Нова услуга: Профилактика на База Данни с MoneyWorks !

От 1 август 2015 година фирма ГенСофт предлага нова услуга на своите клиенти - Профилактика и диагностика на клиентски бази данни, работещи с ERP системата MoneyWorks.
Новата услуга цели да елиминира проблемите след токов удар, срив в мрежата, дефекти в хардуера и т.н.

Профилактиката на Базата Данни е преглед на базата за грешки, оптимизиране на системата по размер и бързодействие, с което се повишава нейната стабилност и надежност.

Своевременната профилактика на Базата Данни намалява вероятността от загубата на ценна информация за продажби, доставки, фактуриране и други финансови операции.

Оптимално е веднъж месечно да се извършва Профилактика на клиентската база, така че дори да настъпи непоправим срив в системата, загубата на информация да не е много съществена.Новата услуга ПРОФИЛАКТИКА е с годишен абонамент, който включва 12 месечни профилактични прегледа от технически сътрудник на ГенСофт.
Такса ПРОФИЛАКТИКА за една база данни е промоционално 120 лева без ДДС за 1 година , т.е. само 10 лева месечно е таксата спокойствие и сигурност на вашата система.

Всеки месец, в предварително уговорен ден и час по график, потребителите излизат от системата, за да може фирмен служител да направи Диагностика и Поправка на грешки в Базата Данни.Месечният технически преглед като част от Профилактиката на Базата Данни включва пълна диагностика на системата:
- Задължително Архив!
- Валидация, Backup, Restrore
- Диагностики: Ключар, Кавичка, Сираче, Техник и др.
- Ъпдейт на програмата MoneyWorks с новите версии при закупен абонамент.

Загубата на информация може да доведе до катастрофални последици за всяка фирма.
Затова надежността и сигурността на Базата Данни трябва да са приоритет за нормалното функциониране на всеки софтуер.

Екипът на фирма ГенСофт очаква вашите заявки за профилактични прегледи на 0882-94-86-86!
Повече информация ще откриете на фирмения сайт http://gensoft.bg/