петък, 29 ноември 2013 г.

Логическата игра на GenSoft Bi-Blocks в класацията на най-добрите Windows 8 приложения


Днес на офисната поща на GenSoft пристигна имейл с който администраторът на сайта за най-добри Windows 8 приложения ни уведомяваше колко много е харесал нашата логическа игра Bi-Blocks.




Bi-Blocks е забавна логическа игра за малки и не толкова малки деца, която допринася за развитието на пространственото мислене и логиката. 



Игровата форма и забавата са най-подходящия начин вашите деца да порастнат умни и креативни, а това качество може да се отгледа от раннна детска възраст чрез подходящи логически игри.
А какво по-удобно от логически игри за таблети (най-използваното техническо средство сега) на най-популярната операционна система Windows ?
В най-популярния блог за деца и образование Danybon, авторът на играта Генчо Чокоев разказа идеята за създаване на Bi-Blocks , а неочакваното писмо на офисната поща много зарадва и Генчо, и целия екип на GenSoft - какво по-хубаво от това да забележат и оценят труда ти ?







Нашето приложение Bi-Blocks е било тествано и харесано от BestWindows8Apps.net и е сложено в класацията на най-добрите Windows 8 апликации:





Непременно гласувайте за него, ако сте го използвали вече и го харесвате!
Ако все още не сте видяли Bi-Blocks е крайно време да го направите - за игра винаги ще се намери време :)
А удоволствието и забавлението е гарантирано от GenSoft!