събота, 31 октомври 2015 г.

GenSoft спира подръжката на старите версии на ERP MoneyWorks

Фирма ГенСофт обяви, че от 1 ноември 2015 година ограничава поддръжката на най-старите версии на своя софтуер ERP MoneyWorks ( версии от 2010 година и по-стари).

Програмата MoneyWorks  се трансформира от складова програма в динамично развиваща се  ERP система с модули Склад, Счетоводство, Производство, Маркет, Сервиз, Органайзер, връзка с Онлайн магазин, касови апарати, баркод скенери и т.н.

Естествено при тази трансформация са създавани множеството нови и нови полезни функционалности и доработки в програмата, които правят техническата поддръжка на най-старите версии много трудоемка и практически невъзможна.
Клиенти с версии на MoneyWorks от 2010 година и по-стари могат да разчитат на минимална техническа помощ от екипа на ГенСофт като съдействие при смяна на компютър и прелицензиране. Програмата им няма да спре да работи, лицензите им са си валидни, при нужда от допълнително обучение ще може да се ползва документацията на програмата, фирмения форум и видеоуроците на сайта на ГенСофт.

Качественото използване на програмата MoneyWorks става с новите функционалности, които програмистите от ГенСофт създават за улеснение на клиентите. Годишната такса актуализации дава възможност на всеки клиент да получава най-новите версии на програмата MoneyWorks.

Ако сте клиент с версия от 2010 вижте своите 224 причини за обновяване:



Таксата за актуализации е на брой лицензи:
*за 1 лиценз на MoneyWorks for Win е 50лева без ДДС за 1 година
*за 1 лиценз на MoneyWorks for Web е 250лева без ДДС за 1 година
Таксата актуализации важи за 12 месечен период от датата на закупуване.
Ако се подновява регулярно се ползва 10% отстъпка за лоялни клиенти.

Уважаеми клиенти, не се колебайте да заявите своята проформа за актуализации сега
и да получите най-новите неща на най-добра цена!

Пишете ни на marketing@gensoft.bg