понеделник, 14 май 2012 г.

Колегата Ники Петров отново подобри националния рекорд за редене на Рубик куб


Нашите колеги стават още по-добри :)

На 12 май 2012 в Белград се проведе Serbian Open 2012  , като част от WCA -World Cube Association - международно състезание за редене на Рубик куб и други пъзели.


 Ентусиазирани от преднишните си успехи в Букурещ нашите колеги Николай Петров и Александър Ангелов се включиха към българския отбор от фенове на кубчето на Рубик и неговите производни.

Без да са машини,но с много, много упражнения Ники и Сашо вече малко приличат :) 


Ето да видите за какво става въпрос реално наистина - Николай Петров 3 пъти подобри националния рекорд докато стигне до 11, 71 сек. за редене на класическия Рубик куб.
И другите му успехи са видни от таблицата с резултатите - жалко, че тя не може да разказва за емоциите на състезателите в различните етапи и оспорваната борба до финала.
Колегата Сашо също отбеляза голям прогрес като само за няколко месеца подобри личното си постижение от 36 на 24 сек при 3x3x3.
Непременно трябва да отбележим класирането на Борислав Марчовски в топ 3 на Pyraminx и Rubik's Magic, правейки национални рекорди в тези дисциплини. 
Останалите български участници също се представиха много добре в различните етапи на състезанието.  
Особено трябва да похвалим най- младата участничка - седемгодишната  Ивайла и нейният брат Хари Мирославов за ентусиазма им.



Радваме се за нашите състезатели и им желаем още успехи !