петък, 27 септември 2013 г.

Gensoft отново на Международния технически панаир в Пловдив!

Традиционно фирма GenSoft участва на Международния технически панаир в Пловдив като едно прекрасно място за срещи с клиенти, приятели и партньори.
И мястото за срещи е традиционно в 8 палата - мястото, където компании от динамичния сектор ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ ще демонстрират  своите бизнес постижения в ИНФОТЕХ.


"Заповядайте на нашия щанд 8I-А3 на Пловдивския панаир и ще ви почерпим с бутилка хубаво уиски с всеки закупен продукт MoneyWorks ! Разбира се, бутилката уиски можете да получи и от всеки от нашите регионални офиси в София, Варна, Бургас, Габрово и Русе, но ние много ще се радваме да ни посетите лично и да се почерпим заедно!" - заяви Пламен Иринчев, търговски директор на GenSoft.


"А и за младите кандидат-шофьори сме помисли - ще дадем награда таблет Nexus 7 на първият решил листовка без грешка с нашето мобилно приложение MotoTest Листовките на КАТ, което вече го има и за трите най-разпространени платформи в България - Android, iOS и Windows Phone! Е, разбира се и старите шофьори могат да си пробват късмета! :)"
"Освен забавната част на панаира разчитаме да се видим с нашите клиенти.
Обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти е много ценна за всички колеги - търговци и програмисти. Нашият продукт MoneyWorks се развива постоянно, благодарение на желанията на нашите потребители и затова има толкова голям успех - потребителите на складовата програма са над 10000 вече в България, а имаме и доста клиенти в съседните държави като очакваме техния брой да се увеличи с най-новата ни турска версия на програмата MoneyWorks !"
е мнението на Валя Маринова, занимаваща се с маркетинг в GenSoft.


А и голям плюс за всички посетители ще бъде възможността за среща и разговор с президента на GenSoft - Генчо Чокоев, който ще показва на панаира ERP Bizzio и ще разказва за успешното му внедряване през последната година в няколко водещи български фирми в различни индустрии. 

Новият ни партньор Коста Христов, управител на новата фирма IndustyWeb ще разкаже и покаже какво може да предложи на клиентите на ГенСофт  в областта на web дизайна, web каталози и интернет магазини. 

С други думи - поканата е отправена!
Заповядайте при нас!