сряда, 28 септември 2016 г.

Златен медал за GenSoft на Пловдивския панаир!


Изключителен успех за MoneyWorks Mobile - мобилното приложение на фирма GenSoft бе отличено със златен медал на 72-я Международен технически панаир в Пловдив !


От 26 септември до 1 октомври 2016 година в Пловдив се проведе традиционния есенен технически панаир.

Фирма ГенСофт за пореден път участва на най-голямото българско изложение и постигна заслужено "Златен медал и диплом" за най-новия модул към ERP системата MoneyWorks - MoneyWorks Mobile.

Мобилното приложение MoneyWorks Mobile е авторска разработка на Никола Иринчев в сътрудничество на Михаил Иринчев (DataBase) , Владимира Иринчева ( Design) и всички колеги от Софтуерния отдел на ГенСофт.


Никола Иринчев има солиден опит като developer на софтуерни приложения в различни компании, както и няколко изключително успешни проекта на мобилни апликации като MotoTest, Craze (Clusteraze), Lucid и др., многожество участния в StartUp Weekend-и.

За него беше малко предизвикателство създаването на мобилна апликация за бизнес софтуер, още повече необходимата обвързаност с основаната База Данни на ERP системата MoneyWorks.

Не беше лесно да се имплементират най-полезните елементи на мобилните устройства с традиционно скучния търговски софтуер, но преодоляването на всяка трудност е стъпка към успеха.
Има няколко много добри идеи като например  използването на камерата на телефона вместо баркод скенер за маркиране на стоки, намиране на адреса на фирмата през google maps и други подобни.





MoneyWorks Mobile е естественно допълнение на MoneyWorks for Win (десктоп версията на продукта, която работи под Windows) и MoneyWorks for Web (интернет версията, която работи с всички браузери). 
MoneyWorks Mobile е подходящо за работа със смартфони и таблети, използвайки  операционните системи Android и iOS и е проектирано с responsive дизайн, т.е използва максимално и се настройва според размера на екрана на устройството. Дизайнът на приложението е съобразен с последните тенденции във WEB програмирането и работата с приложението е много приятна. Поддържа български и английски език с възможност за добавяне на още езици. Програмирано е на  много високо ниво с използване на най-модерните технологии C#, ASP.Net, MS SQL, Firebird.


MoneyWorks Mobile е подходящо за търговски пътници и разносна търговия, както и за мениджърския състав на всяка фирма. С разработването на това приложение се осигурява достъп до основната База Данни през мобилни устройства и се предоставя още възможности пред клиента за разширяване на своя бизнес. Така фирма ГенСофт отговаря на високите очаквания на своите многобройни клиенти за непрекъснато развитие и надграждане на ERP MoneyWorks.

"Много сме щастливи сме от постигнатия успех!Много се радваме за нашето семейство, нашите деца, нашите колеги!       И разбира се, успехът е отговорност към нашите клиенти да бъдем още по-добри и още по-полезни!"- заяви Валя Маринова, Маркетинг и PR на ГенСофт ЕООД.





неделя, 25 септември 2016 г.

GenSoft отново с участие на Международния Пловдивски панаир !


Фирма ГенСофт за пореден път ще вземе участие в есенния Международен технически панаир в Пловдив.



"От 26 септември  до 1 октомври ще очакваме клиенти и приятели на нашия щанд в палата №10.
Панаирите не са отживелица, а място и прекрасна среда за контакти. В дигиталния свят и забързаното ежедневие трябва да намерим време за срещи тет-а-тет с нашите клиенти и партньори.
Затова и управителят Пламен Иринчев настоя за традиционното участие - личния контакт с всеки клиент е много ценен, а неговото мнение и препоръки за нашия софтуер MoneyWorks са стимул за развитие. Ще се радваме на всички, които отделят от времето си за среща с нас!
Всеки клиент, който желае да бъде наш специален гост може да заяви своята покана на marketing@gensoft.bg и ние веднага ще му съдействаме."
- сподели Валя Маринова от отдел "Маркетинг и Реклама" на фирма ГенСофт по повод предстоящото събитие.
 Участието на фирма ГенСофт в панаирната седмица ще бъде с демонстрация на софтуерните продукти от фамилията MoneyWorks на щанд А6 в Десета палата ( и приятна изненада за посетителите на място :)


Можете да се запознаете с полезната функционалност на търговския софтуер за Склад, Производство, Счетоводство, Маркет, Сервиз, Синронизиращи модули с онлайн магазини eHUB, eMAG, SummerCart и други.

През изминалата година бяха направени много допълнения към всички модули на ERP MoneyWorks, но най-динамично бе развитието в посока синхронизации с онлайн магазини (стандартни и поръчкови). Явно интернет търговията в България набира голяма скорост и повечето клиенти бързо се ориентираха да разширят пазара на своите стоки и услуги.

"Във връзка с многото клиентски желания и изисквания, се наложи да търсим и нови хора.
С радост мога да споделя, че фирмата се подмлади с 50%. Най-младият наш служител навърши скоро 22 години, а по новата визия на WEB версията работи дизайнерка от Дания само на 21! Много е хубаво когато се работи с млади хора със свежи идеи - надявам се клиентите скоро да го усетят и оценят! А ние много ще се постараем да привлечем и още " - заяви с удоволетворение Пламен Иринчев управител и собственик на фирма ГенСофт ЕООД. 
"За новостите при нас четете в нашия форум и не пропускайте да си купувате актуализации. Имаме специална политика за нашите лоялни клиенти - отстъпки при подновяване на абонамента и отстъпки при закупуване на още лицензи. За разлика от други институции ние много ценим старите клиенти и се стараем да им го покажем.Отдавна имам идея за онлайн предаване, в което веднъж месечно да разказвам за интересна доработка и функционалност в MoneyWorks - оказва се, че наши дългогодишни клиенти не знаят какви големи възможности има в програмата. Обещам, че след Панаира ще стартирам "Часът на Пламен" и се надявам да сме по-полезни. Искам да благодаря на всички, които са ни клиенти!



По време на Панаира организираме  делово събитие - презентация на тема "MoneyWorks Mobile - винаги мобилни с GenSoft" в зала Хеброс на Осма палата.
Мобилното приможение MoneyWorks Mobile е най-голямата разработка през изминалата година и с гордост искаме да я демонстрираме пред широка аудитория.
На 27 септември (вторник) от 16 часа, Заповядайте!