четвъртък, 4 юли 2013 г.

Какво печелите когато купувате складовата програма MoneyWorks ?

Реклама ? Автореклама ? - Да !
Защо? - За достоверна информация на клиента, избиращ софтуер !

Ние от фирма ГенСофт сме на софтуерния пазар от 15 години и нашият  най-популярен продукт с трудното име MoneyWorks  (онази  шареничката програма, програмата с камиончето, онези човечета, дето се прегръщат и т.н. :)) се радва на близо 10 000 потребителя ! Доверието на клиента е много важно и фирмена политика е, че клиентът винаги има право - да се сърди, да се оплаква, да иска, много да иска, да ни хвали, да ни черпи :) А едно от най-важните неща е клиентът да е информиран за какво си дава парите и какво получава насреща, за да може да си направи избор дали иска да работи с нас и дали му трябва  точно  нашия продукт - складовата програма MoneyWorks ?



Какво има и какво няма в складовата програма MoneyWorks?
Или когато заплатите една сума пари  какво да очаквате от софтуера?

Какви безплатни екстри получавате с лиценза на складовата програма MoneyWorks?


  • В складовата програма MoneyWorks клиентът сам си прави документите, които му трябват като използва текстообработващата програма Microsoft Word и няма нужда да закупува допълнителен модул за  документи.
    Има множество готови безплатни шаблони за документи:
    шаблон на фактура за продажба;
    шаблон на фактура при изплащане на стока;
    шаблон на кредитно известие при връщане на стока;
    шаблон на протокол за връщане на стока;
    шаблон на протокол за доставка на стока;
    шаблон на стокова разписка при прехвърляне на стоки;
    шаблон за оферта на български и на английски език;
    шаблон на гаранционна карта;
    шаблон на стокова разписка:
    шаблон на приходен касов ордер;
    шаблон за проформа фактура при продажба:
    шаблон на кредитно за преоценка:
    и много други готови шаблони на фирмения сайт на ГенСофт.
  • Връзката с касов апарат е безплатна.
    От модул "Настройки" в програмата MoneyWorks клиентът избира "Връзки с хардуерни устройства", по-конкретно "Касови апарати" и от падащото меню моделът на конкретния касов апарат, който желае да свърже към програмата.
    Вижте с кои касови апарати работи складовата програма MoneyWorks.
  • Фирма ГенСофт е кооперативна при работа с други софтуерни фирми.
    Независимо, че има собствена счетоводна програма MoneyWorks има безплатен експорт от складовата програма към много други счетоводни програми.
    Единствено експорта към счетоводните програми Ажур и Конто е платен, тъй като тези счетоводни програми изискват импорт към тях по специфичен начин и е необходимо да се направят множество настройки за да се укаже коя фактура по коя сметка ще се осчетоводява.
    Фирма ГенСофт предлага експорт от складовата програма MoneyWorks към други счетоводни програми безплатно.
  • Няма нужда да закупувате допълнителен  модул за печат на етикети, защото сами можете да си направите дизайн на етикетите съвсем безплатно.
  • Органайзерът на MoneyWorks е много полезен и безплатен. Той е вграден в програмата и служи да организирате по-добре своята дейност - да поставяте задачи на колегите, да следите за изпълнението им, да им напомня за предстоящи събития и т.н. 
  • Безплатен импорт на баркодове от мобилни терминали и Дата Колектор.
    При свързване на колектора към компютър баркодовете се импортират посредством модула "Импорт на баркодове от файл". Програмата MoneyWorks прочита сканираните баркодове от Дата Колектора и прави необходимите операции с тях - продажба, доставка, ревизия и прочие.
  • Много, много справки  - можете да видите кои са най-продаваните от вас стоки в стокооборота, да направите справка по оборот количества, по оборот пари, неизплатени стоки, бонус точки, двумерно групиране
  • Складовата програма MoneyWorks е винаги актуална, a Интернет версията на MoneyWorks  работи на всякакви мобилни устройства и ОС.
  • Има и платени екстри като модул за връзка със системите eXite и ECOD, с електронния магазин SummerCart, с TecDoc и прочие.
    Пък, което го няма винаги може да се поръча да се направи като поръчков софтуер, но това е друга бира :)

Абонаментът за нови версии не е задължителен, а пожелателен.
Но нашите клиенти са добре информирани за ежемесечните новости в програмата и си подновяват своя абонамент навреме като лоялни клиенти.


Какво губите като закупите складова програма MoneyWorks?
Губите безсънни часове сметки, недоказуеми съмнения и обвинения към служителите /използвайки системния дневник всички сделки могат да се проверят/, организирате си идеално работата и имате повече време за почивка...