сряда, 11 ноември 2015 г.

Промоция GenSoft Gurme


Фирма ГенСофт ще изненада своите клиенти със специална промоция GenSoft Гурме!


От днес София е Гурме-столица, средище на месари, млекари, винари, хлебари !
В Интер Експо Център IEC започват специализираните международни изложения на фирми от хранително-вкусовата промишленост:

В 6 изложбени зали в Експо центъра своите продукти и дейност ще представят около 300 фирми за храни и напитки - български и чуждестранни месопреработватели, млекопреработватели, винопроизводители, биопроизводители и др.
Заповядайте на вкусно изложение!

Фирма ГенСофт има удоволствието да се присъедини към тази Гурме фиеста със специална оферта ГенСофт Гурме:
само по  време на изложението (от 11 до 14 ноември 2015) всички фирми от хранително-вкусовия бранш ще могат да ползват 15% промо отстъпка при закупуване на софтуера MoneyWorks !

Фирма ГенСофт е лично свързана с този бранш - във фирмата има много ценители и дегустатори, майстори-готвачи и любители, и въобще фенове на добрата храна и напитки.
А професионално - списъкът с клиенти е достатъчно дълъг и дава повод за гордост.
Фирма ГенСофт предлага решения чрез използване на информационните технологии да осигури продуктовото качество и сигурността на храните, обратна проследимост според национални и международни стандарти.
Съвсем скоро излезе статия по темата за успешното внедряване на складовия софтуер MoneyWorks в месокомбинат Новира , а предстои още да разкажем за нашите успехи в мандри, зеленчукови борси, винарни и прочие.

Има с какво да се похвалим, но най-добре да почерпим !

Нашата почерпка от доволен клиент !

понеделник, 9 ноември 2015 г.