четвъртък, 1 декември 2011 г.

ЗА БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА



Фирма ГенСофт ООД ще се включи в традиционната кампания "Българската Коледа". Инициативата набира средства за лечението на болни деца и за закупуване на медицинска апаратура и консумативи за нуждаещите се детски клиники и отделения. Дори старият и новият президент се обединиха, независимо от различните си политики, че тази инициатива е полезна за нуждаещите се деца на България.На страницата на Българската Коледа има списък с имена на истински деца и реални нужди - те очакват помощ и подкрепа! Тези деца и тези каузи имат нужда от нашето милосърдие ! 

Скъпи клиенти, приятели и симпатизанти - включете се и вие! 
Нека всеки помогне според желанието и възможностите си !

Целта на нашата промоция "20 + 20" е да стимулира вашата активност , а същността и е да можете да закупите с 20% отстъпка нашите продукти през месец декември, а ние ще преведем 20 % от  получената сума по сметката на Българската Коледа. Така че, ако имате нужда от някои наши продукти MoneyWorks склад, счетоводство, маркет или Web версия можете да се възползвате от специалната ни коледна промоция като ние поемаме ангажимент да внесем 20% от сумата от продажбите им  по сметката на Българската Коледа. Периодично ще бъде публикуван списъкът с фирмите, подкрепили Българската Коледа и събраната до момента сума.
А ако нямате нужда точно в момента от нашия софтуер можете Вие самостоятелно да участвате като преведете пари за тази благородна кауза. 


"Не всеки може да бъде красив, богат или умен, но всеки може да бъде добър!"