понеделник, 6 юни 2011 г.

Клуб ГенСофт Приятели


Добре дошли в клуба на приятелите на ГенСофт.


Клуб „ГенСофт Приятели” е неформална организация на клиентите и приятелите на ГенСофт ООД. 

ГенСофт ООД е фирма, специализирала се в разработване на ERP системи и извоювала си име като надежден партньор на повече от 8000 фирми от всички браншове в страната и чужбина.
В процеса на работата ние се запознахме и си партнираме  с много   предприемчиви хора, доказващи на дело, че с труд и упоритост можем да постигнем много. С повечето от тях отношенията ни са приятелски и можем да им имаме пълно доверие, както и те на нас.  
В тази връзка възникна идеята за създаването на  клуб , в който да се обединят всички наши  партньори и приятели . Ако някой член на клуба има нужда от надеждна информация, услуга, опредeлен продукт или бизнес контакт , то той би могъл да ги намери сред останалите членове на клуба много по-лесно, при много по-добри условия и с много по-голяма сигурност. 


1.      Цел на клуба:
o    Да подпомогнем и популяризираме бизнеса на нашите клиенти;
o    Да дадем възможност на нашите партньори, техните служители, семействата им и приятелите им да получават специално обслужване в обектите на останалите ни партньори. Това специално обслужване може да се изрази в допълнителни отстъпки, бонуси или качество на обслужването;
o    В неформална обстановка да се създадат бизнес и приятелски връзки между отделните фирми.

2.      Членство в клуба:
o    Членове на клуба могат да бъдат всички наши клиенти;
o    Всеки член на клуба може да получи членска карта от офисите на ГенСофт;
o    Членове на клуба могат да бъдат и вашите служители, роднини и приятели;
o    Фирмите, предоставящи продукти, услуги и специално обслужване на членовете на клуба са публикувани в секцията Партньори. Обектите им също така могат да бъдат идентифицирани със специалния стикер с логото на клуба;
o    Партньори в клуба могат да бъдат всички фирми, които са се доказали като надежни партньори на ГенСофт и могат да предложат специално обслужване на членовете на клуба.

3.      Принципи на клуба
o    Клубът е неформална организация на клиенти на фирма ГенСофт;
o    Членството в него е доброволно и необвързващо по никакъв финансов или друг начин отделните членове;
o    Всеки партньор сам определя какви привилегии би могъл да предостави на останалите членове;
o   Фирма ГенСофт не носи отговорност за некоректно отношение от страна на партньорите в клуба. При доказано такова, фирмата може да бъде изключена от секцията Партньори и останалите членове да бъдат своевременно уведомени за причината за това.