четвъртък, 31 март 2011 г.

ГенСофт стартира промоция „Facebook приятели”




ГенСофт, един от основните доставчици на софтуер за управление на бизнеса у нас, стартира нова промоция.

Промоцията е за периода  01.04.2011 г.  –  20.04.2011 г., като от нея могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на компанията. Всеки, харесал фирмената страница във Facebook ще получи 20 % отстъпка от цената на  ERP системата MoneyWorks, както и допълнителни 10 % отстъпк за модул „Счетоводство".

Всеки, който се присъедини към фирмената страница тук  ще може да се възползва от това предложение, както и да намери още промоции, много новини,  снимки и полезна информация.
MoneyWorks е ERP система, проектирана като софтуер, който да покрива всевъзможните нужди на бизнес управлението.  Модулната технология, заложена в нея й позволява да е подходящо решение за всякакъв вид фирми. Над 8000 фирми от различни браншове у нас и в чужбина са потребители на ERP продукта.

„Много наши клиенти са в тежко финансово състояние . Заедно с услугите, които се стремим да им предложим, за да развиват по-успешно бизнеса си,  ние от ГенСофт  се стараем да предлагаме  и ценово ефективни и достъпни  решения за малките и средни фирми, за да подпомагаме този изключително важен за българската икономика сектор”,  каза Пламен Иринчев , търговски директор на фирмата. 

От началото на годината ГенСофт предприе няколко инициативи по разширяване на дейността си както географски, така и по отношение на предлаганите услуги. От скоро фирмата е с нов по-голям и модерен централен офис, както и с нов търговски офис в гр. Габрово.
Също така  ERP доставчикът стартира и услуга за отдаване на софтуер под наем, предлагайки на клиентите гъвкав модел за ползване на MoneyWorks, вкл. през уеб, при много изгодни ценови условия.