петък, 25 септември 2015 г.

Отново на панаир - 15% отстъпка за 15-тото участие на GenSoft на международния пловдивски панаир !

В понеделник 28 септември 2015 година се открива традиционния Международен технически панаир в Пловдив.


Мото на Пловдивски панаир 2015 е "Създаваме нови възможности"
В очакване на нови възможности фирма ГенСофт ще участва за пореден път на Пловдивския панаир с промоция "15% отстъпка за нашето 15-то панаирно участие!".
Специалната  отстъпка за продукти  може  ползват всички посетители на щанда на ГенСофт  по време на изложението  ИНФОТЕХ в рамките на Международния технически панаир в Пловдив от 28 септември до 3 октомври 2015 година.
"Панаирната промоция е за нашите гости - потенциални и настоящи клиенти, искаме да отбележим подобаващо нашето традиционно участие на Пловдивския панаир. Специално за нашите лоялни клиенти това ще е допълнителен бонус, тъй като ще се мултиплицира към бонуса за покупка на продукти по програмата "Аз познавам MoneyWorks". Ние много държим на нашите настоящи клиенти и искаме да покажем нашата признателност като им дадем възможност за покупка с още по-голяма отстъпка през Панаирната седмица."  -  сподели Валя Маринова, Маркетинг мениджър и PR  на фирма ГенСофт.

Какво ново ще предложи фирма ГенСофт на своите клиенти можем да научим от управителя на фирмата Пламен Иринчев:

"Изминалата година бе година на структурни и организационни промени във фирма ГенСофт.
Фирмата се раздели на две фирми - ГенСофт ЕООД с управител Пламен Иринчев и ГенКлауд ООД с управител Генчо Чокоев, и съответно продуктите MoneyWorks и Bizzio се администрират и развиват от различните вече компании. Така всеки от екипите може да се концентрира върху развитието на своя продукт и да предложи по-добра поддръжка и функционалност за клиентите си.
Основен продукт на фирма ГенСофт ЕООД е MoneyWorks - една от най-старите и най-динамично развиващи се складови програми в България.
Стартирала като обикновена складова програма през 1998 година и надграждана с допълнителни модули MoneyWorks  се разви до ERP система с различна и богата функционалност - всичко това благодарение на желанията и изискванията на нашите приятели - клиентите.


Предизвикателство е да решиш всеки клиентски проблем, удоволствие е да помагаш на клиентите си за успеха на техния бизнес.
От месец септември 2015г фирма ГенСофт предлага нова услуга "Изграждане на бизнес модел". Тя отговаря на специалните изисквания на сложноструктурирани фирми, за които е необходимо описание на производствените процеси и внедряването на ERP системата MoneyWorks отнема повече време. Тази услуга ще включва анализиране на длъжностите в една работеща структура и описването им с функциите на програмата. 


Друга нова услуга (отново в интерес на клиентите) е "Профилактика на База Данни". Тази услуга е предназначена за клиенти, които нямат време да се погрижат за своята сигурност. Срещу годишен абонамент за профилактичен преглед всеки месец технически сътрудник от ГенСофт проверява хардуера на клиента и извършва профилактика и настройки на базата данни.

В момента се разработва и нов модул в ERP MoneyWorks - "Бюджет и планиране". Модулът е предназначен за мениджърския състав на фирмите и ще помага по-доброто управление на техните бизнес процеси.

Друг акцент в развитието на програмата MoneyWorks е връзката с онлайн магазини. Интернет търговията расте с неимоверни темпове и фирма ГенСофт отговаря на търсенето с предлагане на различни възможности за бизнеса на своите клиенти - предлага се синхронизация на складовата програма MoneyWorks с готови онлайн магазини и с поръчкови клиентски решения.
Изградени са сихронизации с онлайн магазините Summer Cart (на фирма Мирчев Идеас), InCloud ( на фирма ИндъстриУеб), работим много добре с фирми Стенник, Уеб Трейд, Уеб Медиа и много други. По желание на наши клиенти разработваме модул за синхронизация с eMAG.
Фирма ГенСофт има богат опит с интегрирането с продуктите на други софтуерни компании - успешно работим със системата за разносна търговия на фирма Дейта+, изградени са връзки със системите Ecod и eXite на фирмите Елтрейд и Аксиор за големите вериги магазини, интегрирали сме нашия софтуер със системите на Кока-Кола, Загорка (предстои интеграция с Пещерска), поддържаме везни Bimco, Biserba, Digi, както и почти всички видове български касови апарати работят с програмата.

Имаме още много планове -  като цяло идеята е да се предложи на нашите дългогодишни клиенти развитие на системата MoneyWorks в посока на актуалните изисквания на пазара.
Ще се радваме и нашите клиенти да ни оценят и да ни посетят на Пловдивския панаир - винаги ни е приятно да се срещаме с тях ! Носим си ледогенератор ;)
Очакваме ви както обикновено в VIII палата!