вторник, 3 декември 2013 г.

Коледна промоция от GenSoft в подкрепа на децата от Българската Коледа

Днес 2.12.2013 президентът Росен Плевнелиев даде старт на 11-тото издание на благотворителната инициатива Българската Коледа с медийната подкрепа на Българската Национална Телевизия. 

Президентът посети многопрофилната болница "Царица Йоана" специално да обяви темата на тазгодишното издание на благотворителната кампания 
и акцентира върху целите на инициативата за 2013/2014 година:
"За по-малко деца с увредено зрение и с увреден слух" 

Повече информация вижте на официалния сайт на Българската Коледа http://www.bgkoleda.bg/


Традиционно фирма ГенСофт участва в тази благотворителна инициатива и традиционно обявява промоции през декември, за да стимулира своите клиенти към повече покупки, които веднага ще се отразят като процент в дарителската кауза за Българската Коледа.
Както обяви търговския директор Пламен Иринчев тази година 10% от всички продажби на продукти MoneyWorks за периода 3-31 декември 2013 година ще бъдат дарени на инициативата Българската Коледа.


А Коледната промоция на фирма ГенСофт е щедро раздаване на коледни подаръци:


  • при закупуване на 2 WIN версии MoneyWorks получавате трета WIN версия безплатно,



  • при закупуване на WEB версия MoneyWorks получавате една WIN версия безплатно!


"Да се надяваме щедростта и раздаването на коледни подаръци да бъде оценено подобаващо и да се радваме на високи обороти през декември.Печели клиентът, печелим и ние, а ще спечелят и нуждаещите се деца. Обмислям как да благодаря специално на клиентите, участващи в тази промоция с благородна цел. Винаги има нужда от благотворителност, а Коледата ни провокира да бъдем по-добри! " - 
заяви търговския директор Пламен Иринчев.

Да си пожелаем успешен бизнес и успешна благородна кауза!

2 коментара:

  1. Браво бе, прекрасна цена ...... 3000 лева без ДДС ... Честито на печелившите .....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цената е според качеството и количеството - при интернет версията няма ограничения в броя потребители, които я позлват и поради тази причина за големи обекти е много подходяща и търсена.

      Изтриване