събота, 5 октомври 2013 г.

Младеж от Пловдив реши без грешка електронните листовки MotoTest и спечели таблет Nexus 7 на Пловдивския панаир !

ГенСофт обяви предизвикателството: реши 1 листовка без грешка и този таблет е твой ! - на своя щанд на Международния технически панаир, Пловдив 2013.
Предизвикателството предизвика интерес най-вече сред младежите - посетители на панаира.
И макар да изглеждаше лесно, и много хора да се пробваха да решат листовка от мобилното приложение MotoTest Листовките на КАТ - пет дни никой не успя да постигне желания резултат. 
Най-добрият резултат до вчера постигнаха един младеж и една девойка - с 3 допуснати грешки на MotoTest, и неочакваното най-после се случи - имаме печеливш!Щастливецът се казва Димитър Бочуков, на 18 години от град Пловдив!
На 27 август 2013 е бил на изпит по теория и явно се е подготвил отлично в учебен център "Джаров ЕООД" щом успя да реши електронните листовки без грешка!
Президентът на ГенСофт - Генчо Чокоев, бе много радостен да връчи наградата на печелившия младеж.
Много се радваме, че наградата - страхотеният таблет Nexus 7 бе спечелен от този млад човек. Когато писахме мобилното приложение MotoTest си мислехме колко ще е полезно на съвременните деца и младежи, които обичат мобилните устройства. Мобилното приложение MotoTest е предназначено за лесно обучение на бъдещите кандидат-шофьори и се радваме, че с него нашата фирма дава своя принос за повишаване безопасността на движение по пътищата.
 Да му е честит новия таблет на умния младеж и нека шофира безопасно и безаварийно! 

Мобилното приложение MotoTest е на ваше разположение за самоподготовка в Google Play, App Store, Windows Market - заповядайте да го пробвате и вие!
Няма коментари:

Публикуване на коментар