понеделник, 26 ноември 2012 г.

Заповядайте на ГЕНСОФТ КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК !


Черен петък или Кибер Понеделник ?

В последните години много хора заобичаха следващия ден след Деня на Благодарността  добил нарицателното "Черния  Петък" - денят, който със своите разпродажби и намаления прави щатските търговци толкова щастливи понеже излизат от продажбите на червено ;)
Но макар и много популярен, Черният петък има слабости - голямо предизвикателство е да успееш да купиш желаната стока;  свързано е с много нерви, денонощно очакване , километрични опашки ....
Този проблем се решава с новата инициатива - Cyber Monday.

Понеделникът след Деня на благодарността в Щатите е денят на голямото пазаруване онлайн.  След "Черния петък" на големите офлайн покупки в Кибер Понеделника можете да си наваксате пропуснатото. Седейки удобно у дома или офиса можете да се възползвате от атрактивните оферти на онлайн търговците.


И потребителите лека полека се научиха, че могат на следващия понеделник  удобно от своя компютър да проверят примамливите оферти от интернет, които онлайн търговците са подготвили за тях. И макар все още  Кибер Понеделникът не е толкова популярен като Черния петък се очаква ръст на онлайн търговията , защото все повече потребителите ценят възможността да пазаруват евтино на един клик разстояние.

Cyber Monday


Време е за Кибер Понеделник в ГенСофт !


Фирма ГенСофт с удоволствие ще зарадва своите клиенти в понеделник с изключителната отстъпка от почти 50%  на своите продукти. 
Ако желаете можете да изпробвате и нашия чисто нов онлайн магазин, изграден с платформата  Summer Cart  на нашите партньори от Мирчев Идеас.
Ако все още сте старамодни ще направим изключение като Първи Кибер Понеделник за нас да приемаме заявки и по телефона ;)
Какво чакате още ?
Изключително намаление на изключителни продукти - Вие ги познавате !
Промоцията "Кибер ГенСофт" ви дава невероятния  шанс да закупите продуктите от серията MoneyWorks с почти 50% отстъпка:

MoneyWorks Интернет версия за 1599лв.
MoneyWorks Win версия за 229лв
Еднофирмено счетоводство за 279лв 

От 00.01 часа до 23.59 часа на 26.11.2012г  /българско време/ обявяваме 
"Кибер ГенСофт" ! 
Бързайте,че промоцията е еднодневна - да отбележим подобаващо Кибер понеделника и у нас !






1 коментар:

  1. Според статистиката в New Trend онлайн пазаруването вече се е превърнало в изключително важна и неразделна част от празничния шопинг.
    " Кибер понеделникът отчете рекордни резултати в досегашната си история" http://newtrend.bg/marketing/reports/kiber-ponedelnikt-otchete-rekordni-rezultati-v-dosegashnata-si-istoriya?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Newtrendbg+%28NewTrend.bg%29

    И ние бихме могли да кажем същото :)

    ОтговорИзтриване