четвъртък, 21 юни 2012 г.

GenSoft Championship 2012

На 11 юни  2012 година с началото на Европейското първенство по футбол 2012 стартира и фирмената игра GenSoft Championship 2012.
Един ентусиазиран колега от  ГенСофт предложи, друг доразви идеята, и се  написаха даже  правила за вътрешно-фирмена игра за най-точни прогнози на мачовете от EURO 2012 .
Направи се табличка с временните резултати, дори и клипче за надъхване.
И най-вече лого :

Имаме си вече един победител след междинната фаза на групите - колегата Станоевски се оказа най-точен в прогнозирането на мачовете в груповата фаза !
Други четирима колеги го следват неотлъчно и дебнат  за грешки :)
В хода на играта се уточниха и правилата за прогнозите на следващия етап - за четвъртфиналите, полуфиналите и финалите. Прогнозата трябва да се даде  1 час преди началото на първия съдийски сигнал за началото на мача и да се сбъдне в 120 игрови минути / ако има продължения, без да се броят дузпите/
Футболното първенство навлиза в решителната си фаза.
Търси се ....новият GenSoft Champion !

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Испания е новият европейски шампион !
    Първенството приключи и нашата фирмена игра също. Беше много оспорвана и на междинните фази печелеха Никола Ст, Генчо и Валя, а накрая се оказахме със съвсем други трима шампиони :))) Вижте повече подробности на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/GenSoft.ltd.
    Честито на всички и наздраве на шампионите !

    ОтговорИзтриване