четвъртък, 31 май 2012 г.

Интеграция на MoneyWorks с TecDoc


TecDoc е най-голямата база данни за авточасти. Тя дава възможност да се търсят конкретни продукти по марка автомобил, година на производство, двигател, шаси и т.н.
В резултата от търсене се визуализират всички намерени продукти, включително и тези които са взаимозаменяеми с информация за производител, снимка на частта, за кои коли може да се използва и т.н.


Например, ако търсите предни накладки за БМВ ще получите списък от над 20 модела, които са подходящи за вашия автомобил. Те са от различни производители, с различно качество и съответно цена.
Клиентът може сам да реши каква точно част иска да купи - оригинална и скъпа или неоригинална с по-ниско качество и съответно по-евтина.Фирма ГенСофт и фирма ИгиСофт разработиха функционалност, която осигурява web интерфейс за търсене на авточасти в TecDoc и синхронизирането на намерената информация с конкретни цени и наличности в базата данни на  MoneyWorks.
Това е отлична възможност за  клиенти, дилъри и партньори на фирмите, търгуващи с авточасти лесно да намират и поръчват търсените продукти.
Новата функционалност  предлага удобно софтуерно решение на търговците на авточасти, ползващи складовата  програма MoneyWorks, тъй като данните се синхронизират в реално време със складовата програма.

Започва поредица  от съвместни презентации  на които фирма ГенСофт и ИгиСофт ще запознаят търговците на авточасти със своята софтуерна разработка.
Представител на ИгиСофт ще покаже продукта "За колите", който е платформа за интеграция с каталога на TecDoc, а представител на ГенСофт ще покаже модулът за синхронизация между двете програми. Ще бъде демонстрирано работещо решение , внедрено във фирма Нико 66.


Първата презентация ще бъде на 5 юни 2012 година от 11 часа в софийския офис на фирма ГенСофт. Заповядайте !
1 коментар:

  1. http://www.medma.net/knowledge-base/Tecdoc-magento-integration-api/4-35

    Наш интеграционный модуль TecDoc доступен для платформы Magento, но он также может работать с другими платформами, такими как Woocommerce, OpenCart, Prestashop и т. Д. Модуль TecDoc может работать как с веб-сервисом TecDoc, так и с пакетом данных TecDoc. Модуль написан в собственной библиотеке Zend, которая может подключаться к API веб-сервисов TecDoc и может извлекать данные из нее, а затем автоматически импортировать их в ваш магазин. Если вы используете пакет данных TecDoc Data, тогда он может импортировать все данные автокомпонентов из пакета, а затем преобразовать данные, поступающие через CD / DVD TecDoc, в формат совместимой базы данных.

    ОтговорИзтриване