понеделник, 21 март 2011 г.

ГенСофт предложи и счетоводно обслужване

Новата услуга пести време и ресурси на клиентите
21/03/2011 | TechNews.bg


ГенСофт, един от основните доставчици на софтуер за управление на бизнеса у нас, обяви услуга за цялостно счетоводно обслужване. От нея ще могат да се възползват над осем хиляди фирми, които работят с ERP системата MoneyWorks, както и нови клиенти на компанията.



Целта ни е да намалим разходите, да спестим време и нерви на клиентите

Росен Петков
, маркетинг мениджър на ГенСофт

„Целта ни е да намалим разходите, да спестим време и нерви на клиентите, като им дадем възможност да насочат усилията си изцяло към успешното управление на бизнеса”, поясни Росен Петков, маркетинг мениджър на ГенСофт.

Новото предложение на компанията обхваща всички аспекти на счетоводното обслужвате, като се започне от регистрацията на възникналите в процеса на работа счетоводни операции и се стигне до годишното приключване на финансовата година съгласно НСС.


Услугата включва също административно и счетоводно отчитане на възникналите трудови и извънтрудови правоотношения, както и данъчно представителство. „Ще бъдем свързващото звено между нашите клиенти и данъчната администрация, което включва следене на нормативните срокове за данъци и декларации, представителство и защита на клиентите ни пред НАП и  НОИ”, допълни Петков.

Предвидено е и административно обслужване, свързано с подготовка и представяне на документи пред Търговски регистър, Комисия за защита на личните данни, Инспекция по труда и други институции.

За да улесни още повече клиентите, ГенСофт ще се ангажира и с допълнителни административни услуги, като например събиране на документи от техните офиси, интернет банкиране, изготвяне на договори и др.

От началото на годината ГенСофт предприе няколко инициативи по разширяване на дейността си както географски, така и по отношение на предлаганите услуги. Компанията отвори търговски офис Габрово с цел да подпомага и развива местните партньори, както и да оказва техническа помощ на клиентите в региона.

Наскоро ERP доставчикът стартира услуга за отдаване на софтуер под наем, предлагайки на клиентите гъвкав модел за ползване на MoneyWorks, вкл. през уеб, при много изгодни ценови условия.