сряда, 8 юни 2016 г.

Нова услуга на GenSoft за автоматично архивиране в облака


Ново! GenSoft предлага нова услуга - архивиране на клиентски бази !


От 1 юни 2016 фирма ГенСофт създаде нова услуга за своите клиенти "Автоматично архивиране ".

Услугата "Архивиране на външен сървър" се предлага на клиенти, работещи със складовата програма MoneyWorks,  загрижени за сигурността на  своята Базата Данни.

"За съжаление през последните месеци  прекалено често наблюдавахме пострадали клиенти от криптовируси. Имахме доста обаждания от фирми, когато положението вече беше неспасяемо.
Криптовирусите поразяват компютрите чрез интернет комуникацията - чрез електроннта поща, социалните мрежи или друг нерегламентиран достъп до техниката и причиняват непоправими зли. Много файлове се заразяват с вируси, криптират се и информацията в тях става недостъпна. Дори да получите писмо с покана да платите баснословна сума на хакерите, за да ви декриптират важната за вас информация - не им вярвайте! Обикновено са мошенници, а загубата на информация е трудно възстановима, бих казал непоправимо загубена." - заяви Пламен Иринчев, управител на ГенСофт ЕООД.
Как действат криптовирусите



Многократно сме коментирали с колегите проблемите на клиентите, докато колегата Радослав Русков предложи и направи система за автоматично архивиране на Базата Данни на наш облачен сървър.
Услугата "Архивиране" се предлага с Договор, в който детайлно е описана процедурата по техническото изпълнение.
"Инсталационна такса + предплата за 2 месеца струва 100 лева, а месечната такса за архивиране е 25 лева. Така се дава възможност на клиента първо да тества услугата през първите 2 месеца, и след това щом му хареса да мине на месечен абонамент" - това е най-доброто предложение от техническия екип на GenSoft за клиента.
За всеки, който се интересува е достатъчно едно позвъняване на  националният номер 07001 93 93 и колегите от поддръжката на ГенСофт ще ви консултират.
Системата е измислена така, че да се гарантира сигурност и конфиденциалност на клиентските Бази Данни, а съхраняването на последните 7 архива е предостатъчно при необходимост от backup.
И не на последно място: Пазете се - внимавайте много с вирусите и вземайте предпазни мерки, за да не пострадате !




Няма коментари:

Публикуване на коментар