понеделник, 2 декември 2013 г.

Кибер понеделник 2013 от ГенСофт!


Black  Friday VS extra Cyber Monday !
Фирма ГенСофт обявявава отново промоция КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК !




Понятието Black Friday (Черен петък) е добре познато в Съединените щати, откъдето тръгва тази инициатива за пазаруване. 
На следващият ден след Деня на благодарността всички магазини отварят много рано и затварят много късно, а на клиентите си предлагат изключителни оферти и промоции, които понякога достигат до 30, 50, 70% отстъпка !
И тази година интересът към голямото пазаруване на Black Friday бе голям - акцентът в американските репортажи бяха тълпите блъскащи се хора, тичащи към най-желаните от тях покупки; разпънати палатки с чакащи клиенти пред големите магазини от предната нощ; дори проваления празник на благодарността за сметка на ранно отворилите вериги магазини...

Всички тези неблагополучия могат да се избегнат само с един клик на мишката, защото след Черния петък идва Кибер понеделник!
Едно сравнително ново понятие, олицетворяващо технологичния напредък и стимулиращо онлайн търговията.
Понеделникът след Black Friday дава възможност на всички желаещи да избегнат блъсканицата и тълпите, седейки пред компютъра да поръчат най-желаната от тях стока онлайн.
Разбира се, и е-търговците се надпреварват за повече клиенти с по-големи отстъпки.
Затова може да се каже, че скоро Cyber Monday ще измести Черния петък, тъй като бъдещето е на онлайн търговията.





Миналата година фирма ГенСофт за първи път се присъедини към Cyber Monday, и тъй като инициативата бе успешна и се хареса на клиентите, то ще повторим, и потретим :)




Време е за пазаруване!
Време е за подаръци!
Време е за изключителни отстъпки!
Само днес и само сега!
На 2.12.2013 от 9 до 19 часа имате изключителната възможност да си закупите 
изключителен софтуер на изключителни цени !


Фирма GenSoft ще зарадва своите клиенти с невероятната отстъпка от 30% от цените на всички продукти от серията MoneyWorks!!!

MoneyWorks е мини ERP система с модули СКЛАД, ПРОИЗВОДСТВО, СЧЕТОВОДСТВО,  МАРКЕТ и с повече от 10000 доволни клиента на програмата, а фирма ГенСофт присъства  на българския софтуерен пазар вече 16 години и се радва на отлична репутация.
Това е изключителен жест към потребителите на безплатната версия на складовата програма MoneyWorks - невероятна възможност да закупят платената версия с цялата  пълна функционалност на толкова ниска цена! 


Според ръководството на ГенСофт  винаги има потенциални клиенти, за които стандартните цени на складовата програма MoneyWorks са твърде високи - този специален жест е именно за тях!
Ако те са достатъчно мотивирани и комбинативни, и следят отблизо фирмените новости във фейсбук или  четат фирмения блог, ще могат да се възползват от изключителната отстъпка за софтуерни продукти само в понеделник 2 декември 2013!
Е, ако пропуснат сега, ще трябва да чакат до догодина следващия Кибер понеделник ;)


Ще продаваме на принципа на "взетия етикет" - т.е. всеки може да резервира стоката като пусне заявка на телефон 07001 93 93  или на имейл marketing@gensoft.bg, че би искал да закупи XXX лиценза от нашия софтуер, но трябва да направи плащането до края на деня.

Фирма ГенСофт ви пожелава приятно пазаруване!



Няма коментари:

Публикуване на коментар