петък, 26 април 2013 г.

Висящо кафе и висящи абонаментиИдеята не е от вчера - близо месец в милата ни родина се подвизава една благородна инициатива за спомоществователство...
Идеята започна с кафетата - от статията за висящо кафе, което да платиш вместо някой друг. Социалните мрежи прегърнаха идеята, по-инициативните хора  се организираха, направиха си и фейсбук страница  и се опитаха да подредят хаоса от доброжелатели и да внесат ред сред даряващите. Появи се списък на кафенета, където може би ще има "висящо кафе". Предложенията се увеличиха и разнообразиха с висящ хляб, мляко, книжки, билети за театър, висяща пломба, висяща екскурзия ...  Докато последното предложение определено ще ви шокира - "висящи абонаменти" - доста странно нали?
В духа на отминалия WEBIT и заразени от позитивизма на последния дискусионен панел на успелите - да предложиш някаква добавена стойност и нещо полезно за хората, ние от екипа на ГенСофт измислихме нещо необичайно - "висящи абонаменти" за наши клиенти.
Сред великденски и  предизборни страсти доста се позачудихме каква великденска промоция да обявим, докато не ни хрумна идеята да направим подарък от 10 "висящи абонаменти" за социално слаби фирми ;) - т.е. ГенСофт ще даде безплатно 10 лиценза за абонамент на малки фирми, които много биха искали да си ъпдейтнат софтуера, но точно в момента не могат да си го позволят. Мотивите ни са, че пари за софтуер в криза трудно се дават, а понякога една доработка или нова функционалност на складовата програма MoneyWorks може много да облекчи работния процес или  даде възможност да  организираш и оптимизираш бизнеса толкова добре, че трендът да стане само напред и нагоре.
Да се обясняваме дали и колко е налудничево, когато хората нямат хляб да ядат  да се подаряват "висящи абонаменти" не знам доколко има смисъл, но може да се изтъкнат 2 неща - ГенСофт е софтуерна фирма и е най-логично  да подарява софтуер, а въпрос на избор е в какви каузи и с какво да се участва. Фирма ГенСофт има и други участия в благотворителни кампании като водещо е било разбирането и подкрепянето на каузата.
Разбира се, ще се запази абсолютна дискретност кои социално-слаби фирми са пожелали да се възползват от тази необичайна великденска промоция - само ще се обяви край на кампанията, когато лицензите за  "висящи абонаменти" свършат.Търговският директор на ГенСофт - Пламен Иринчев, поясни:
Обхванати от общата доброта да подаряваме "висящи кафета" и ние , от фирма ГенСофт решихме да подарим нещо на нашите клиенти, макар и символично.
Проявяваме разбиране към затрудненията на наши клиенти, които много искат да си купят абонаменти, но не могат да си го позволят, защото изпитват финансови затруднения, а една или друга фунционалност страшно много им харесва и им трябва , за да оптимизират своята работа.
И след дълги предисловия обявяваме 10 "висящи" абонамента като почерпка от нас за наши клиенти - можете да подновите абонамента си на аванта, след като не можете точно сега да си го позволите.
Даваме 9 годишни абонамента за нови версии на складовата програма MoneyWorks и 1 абонамент нови версии за Счетоводството като условието е, фирмите да не са с повече от 2 работни места .
А да си вземете абонаменти за нови версии винаги си заслужава - нашите творци-програмисти правят чудеса от героизъм да изпълняват куп желания от доработки!
И програмата MoneyWorks става все по-добра, все  по-добра, макар,че  тя е толкова добра, че чудно накъде :)

Ако сте клиент на ГенСофт, отговарящ на условието да сте с неповече от 2 работни места и много искате да получите безплатно някой от "висящите абонаменти"  - обадете се на националния номер на фирмата 07001 93 93 или пишете на marketing@gensoft.bg -"Искам висящ абонамент!"
Проявяваме разбирането, че приятел в нужда се познава, а всеки клиент е приятел за ГенСофт!

Весели Великденски Празници от екипа на ГенСофт!


Няма коментари:

Публикуване на коментар